מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו!!דפנה18/07/2010
אז ככה המחזור שלי מאחר ביומיים..ניהלתי חודש שעבר יחסי מין עם החבר לשעבר בניגוד לרצוני..זה היה יום אחרי שהמחזור שלי הופסק,והוא עוד השתמש בלי קונדום בזמן שאני ניסיתי לדחוף אותו ממני..
המחזור שלי מאחר,אין לי סימנים של הריון (בחילות,רגישות לריחות,סחרחורת ועוד כל מיני דברים),אני מרגישה רגיל,למרות שלפעמים ביומיים האחרונים יש לי כאבים בצד שמאל למטה...
מצאתי אצל אחותי ערכת בדיקה להריון ללא הוראות ובשתיהן יצאו לי שני פסים וגם פס אחד יותר עבה וכהה מהפס השני..
אני לא יודעת מה זה אומר...מישהו יכול להגיד לי?
אני בת 17,אני לא יכולה לספר את זה להורים שלי[:(] אני פשוט מפחדת...
ואילו עוד סימנים יש להריון?ואם אני אגלה שאני בהריון לצערי איך אני אוכל לעשות הפלה בלי שההורים ידעו זאת?!
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בהריון 100%
rivka18/07/2010שתיי פסים מראה תשובה חיובית פס אחד מראה תשובה שלילית
בהצלחה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
יש מצב?18/07/2010אל תלחצי, גם אם קיום יחסי המין היה מרצון מלא זה בסדר. לפעמים המתח גורם לאיחור. בכל אופן יש מקומות אליהם את יכולה לפנות על מנת לבדוק באמת אם את בהריון או לא ולאחר מכן להחליט כיצד לפעול. עם כל הקושי לפעמים עדיף לשתף מישהו קרוב בשביל להקל על עצמך וגם שאם מדובר בהריון אם וכאשר תחליטי לסיימו שהדבר לא ישאיר מצב בלתי הפיך. כמובן שמדבור בעצה.. וזכותך לעשות כעולה על רוחך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)