מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקה-"תאום תקוע"שרית18/07/2010
שלום רב,
אני בהריון תאומים בשבוע 22 (הריון לאחר הפחתה מ-5 ל-2)
הייתי אתמול בסקירה מאוחרת,
לפי הרופא 2 העוברים תקינים לפי מה שהוא מצליח לראות אבל יש לו בעיה קטנה שהוא מגדיר אותה שאחד מהתאומים הוא: STUCK TWIN
הרופא ניסה להרגיע ולהגיד שנראה לו שהכול בסדר ולא בהכרח שזה יתפתח לבעיה לא טובה..
הוא טוען גם של"תאום התקוע" יש פחות מי שפיר מלתאום השני (הוא לא יכול להגיד שיש מיעוט במי שפיר כי זה לא בהגדרה שזה מיעוט)
בבקשה,תעזרו לי אני לחוצה מאוד מאוד אני רוצה להבין מה זה המונח הזה והאם זה בעיה רצינית שיכולה לסכן את העובר..
נ.ב-מבחינת גודל ומשקל העוברים שניהם אותו הדבר.
מחכה לתשובה,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי...לחוצה מאוד!!!!
שרית19/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיאור קצת סותר
ד''ר עדי דוידסון19/07/2010תאום תקוע הכוונה מיעוט קשה של מי שפיר ולכן שק ההריון ממש לבוש על העובר
אם לדעתו אין מיעוט מי שפיר אז גם אין תאום תקוע
כאשר אכן יש מיעוט קשה של מי שפיר בשבוע 22 אז המצב לא כל כך טוב
התופעה שכיחה יותר בתאומים זהים כאשר אחד מקבל דם על חשבון השני ולעובר התורם יש מיעוט מי שפיר.
גורם אחר יכול להיות ירידת מיים באחד השקים.
ממליץ להתייחס למצב בהקדם ולברר האם התופעה אכן קיימת או לא קיימת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)