מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון או לא?יש מצב?18/07/2010
וסת אחרונה בתאריך ה- 26/6/10 , היום הייתי בבדיקה שיגרתית אצל רופאת נשים בה נעשה לי אולטרסאונד וגינלי, לא נראה כלום . האם יכול להיות מצב שטרם ניתן לראות שאני בהריון או לאחר בדיקה זאת אני יכולה לשלול כל הריון, חשוב לי לדעת ...תודה ביום הביוץ היה לי כאב גב חד כאשר יום לפני קיימתי יחסי מין. כעת יש לי תחושות אלו מידי פעם וכאב בחזה כאשר הדבר לא אופייני , לכן יש לי תחושה שזה הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים ?? אני במתח
יש מצב?19/07/2010מה קורה לגבי השאלה שלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרסאונד וגינלי בשלב הזה לא מראה
חמודונט19/07/2010כלום.
אישית אני עברתי אולטרסאונד וגינלי בשבוע שעבר ולא ראו כלום...
ובדיקת דם יום למחרת זיהתה תחילת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודונט
יש מצב?19/07/2010תודה על ההתייחסות באיזה שבוע את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי מחזור ב4/6 ולאחריו ב2/7
חמודונט19/07/2010שבוע אחרי המחזור החל שוב דימום ולכן בכלל בדקתי הריון...
הרופאה סוברת שהיה לי ביוץ מאוחר ממש קרוב למחזור.
כי לא הגיוני שאני בהריון מה4/6.
והפעם האחרונה בה קיימתי יחסים היא ב1/7.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודונט
יש מצב?19/07/2010איזה שבוע את לפי הבטא? ומתי את ממליצה לי לעשות בדיקה אם הביוץ שלי היה בין ה 08/07-11/07?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)