בטא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא
    תהל
    19/07/2010

שלום רב,
    הנני בת 31. הריון שני. הריון ראשון תקין. וסת אחרונה 5.6.10. מחזורים אינם סדירים בדר"כ (אחת ל 45-57 יום). בחודש וחצי האחרונים נעזרתי בשיטת חום השחר על בסיס יומי + במקביל בערכת ביוצית. ירידת החום הופיעה ב 30.6 למשך יומיים (עד כמה שאני יודעת יומיים אחרי אלו הימים הפוריים). בחמישי האחרון 15/7/10 עשיתי בדיקת דם בעקבות בדיקה וגינאלית שרופא הנשים שלי לא זיהה שק הריון, העריך כי מדובר בהריון שבוע 5 (משערת שהסתמך על יום קבלת הווסת). תשובת בדיקת הדם התקבלה מאוחר יותר: בטא 268 , הופניתי למיון על ידו. גם בביה"ח לא זיהו שק. הרופא חושד בהריון חוץ רחמי וזה מאוד מלחיץ אותי. אני מרגישה מעולה, שום תופעות מיוחדות או דימום. בינתיים הספקתי אתמול 18/7/10לעשות בדיקת דם נוספת (אחרי 3 ימים מפעם קודמת) בטא 758. האם ניתן להסיק מכך שמדובר בהריון תקין? האם ניתן להסתפק בשתי בדיקות אלה או להמשיך ולבדוק בטא? מחרתיים יש לי בדיקה במכון הדמיה. האם אתה מעריך שיוכלו כבר לזהות שק בשלב זה? הבטא תהיה כבר בערך 1500 (בתקווה).

תודה רבה
    תהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא

הוספת תגובה

• טרם נעניתי...שאלה לגבי בטא

תהל
    19/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא -אודה אם אוכל בבקשה לקבל תגובה

תהל
    20/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא.

ד``ר איילון לחמן
    20/07/2010

שלום.
    כאשר ערך הבטא עבר את גבול ה-1000,ניתן כבר לזהות שק הריון. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי..פוספסה שאלה הכי חשובה

תהל
    20/07/2010

תודה רבה,
    שאלה אחת כנראה בטעות פוספסה. שאלתי אם בטא שכל יומיים מכפילה את עצמה (היום כבר בדיקה שלישית) מעידה על כך שההריון תקין ושלא מדובר בהריון חוץ רחמי???

להלן הפירוט:
    15/7/10 (ה') - בטא 268
    18/7/10 (א'- אחרי 3 ימים) - בטא 758
    20/7/10 (ג') 1512

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי..פוספסה שאלה הכי חשובה

תהל
    20/07/2010

תודה רבה,
    שאלה אחת כנראה בטעות פוספסה. שאלתי אם בטא שכל יומיים מכפילה את עצמה (היום כבר בדיקה שלישית) מעידה על כך שההריון תקין ושלא מדובר בהריון חוץ רחמי???

להלן הפירוט:
    15/7/10 (ה') - בטא 268
    18/7/10 (א'- אחרי 3 ימים) - בטא 758
    20/7/10 (ג') 1512

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו