מי שפיר דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר דחוף
    פאני
    08/11/2007

שלום , אני בשבוע 19+2 , בת 30.8, שקיפות עורפית - תקין, חלבון עוברי - תקין, בסקירה ראשונה נמצאו 3 ממצאים:( מעט נוזל פריקרדאלי,2 ציסטות צוואריות,נמצאו 2 כלי דם בחבל התבור במקום 3).
    הופנתי לייעוץ גנטי , ביצעתי 4 בדיקות דם גנטיות :( ציסטיק פורוזיס,X שביר,SMA ניוון שרירים,וכרומוזומים), ובנוסף נשלחתי לבצע מי שפיר ואקו לב עוברי.
    מי שפיר קבעתי תור ל-13.11 .
    אקו לב עוברי קבעתי תור ל-15.11 .

שאלותיי הם:
    1. ביום בדיקת הדיקור אני יהיה ב"ה בשבוע 20 , האם זה מסוכן לעובר?יכול לגרום ללידה מוקדמת?
    2. תוך כמה זמן יהיו תשובות של הדיקור?
    3. האם מנוחה של יומיים מ-13.11 ( יום הבדיקה) עד -15.11 (יום בדיקת אקו לב עוברי בבוקר) מספיקה?
    4.הבדיקות שביצעתי יצאו תקינות(שקיפות וחלבון), חוץ מהסקירה שנמאו הממצאים הנ"ל ויכול מאוד ליהיות שבסקירה השניה הם לא יהיו קיימים , מדוע אני צריכה עדיין לבצע מי שפיר,ולא לחכות לסקירה המורחבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר דחוף

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    09/11/2007

קיים סיכוי קטן לאובדן ההריון כתוצאה מהדיקור.
    תשובות דיקור 3-4 שבועות.
    רוב הסיכויים שחלק מהממצאים יעלמו בסקירה השניה פרט ל 2 כלי דם בחבל הטבור במידה ואבחנה זו נכונה.
    את לא צריכה לעשות מי שפיר אם את חוששת.את עושה את זה כדי להיות בטוחה שהכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת פיש

פאני
    10/11/2007

בהמשך , ביום ג' 13.11 יש לי דיקור מי שפיר, האם לאור הממצאים של הסקירה הראשונה כדי לי לבצע גם את בדיקת פיש?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    11/11/2007

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו