מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה חוזרת בהריוןמיכל20/07/2010
שלום,
אני בשבוע 11 ויש לי בעיה שמטרידה אותי מאד
יש לי פטרת וגינלית שחוזרת כל הזמן
כבר טופלתי בנרות אגיסטן, במשחות למינהן (כאלה שמותרות בהריון), ניסיתי תחליפים טבעיים כמו יוגורט וכו'...הפטרייה עברה למס' ימים ואח"כ שוב חזרה
אציין כי לאחר קיום יחסים אני משתדלת לשטוף את המקום בגלל הרגישות שנוצרה ובכל זאת המצב לא נעים
האם זו תופעה שמוכרת בהריון? לפני ההריון כמעט ולא סבלתי מפטריות בנרתיק בכלל (אולי אחת לשנה)
האם זה נובע ממשהו מסויים? מאכלים שיש להמנע מהם?
מה אתם מציעים לי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
ד``ר איילון לחמן20/07/2010שלום.
אכן פטרת בהריון היא בעיה מוכרת.קשורה אגב לאכילת יתר של מתוקים.בכל מקרה התיעצי עם רופאך.יש גם אפשרות לשטיפות עם חומץ,שבהם מערבבים כף חומץ תפוחים או הדרים בליטר מים ועושים שטיפה פעם בשבוע.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצידופילוס - שאלה!!!
נעמה20/07/2010בהמשך לשתובתך האדיבה
הרופא מליץ לי לקחת כדורי פרוביוטיקה
כשניגשתי לרוקחת היא נתנה לי כדורים בשם אצידופילוס (תכיר פרוביוטי)
האם לזאת היתה הכוונה?
על האריזה כתובה אזהרה לנשים בהריון - האם מותר לקחת את הכדור הזה?
אזכיר שוב שאני בשבוע 11
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצידופילוס - שאלה!!!
לירז20/07/2010בהמשך לשתובתך האדיבה
הרופא המליץ לי לקחת כדורי פרוביוטיקה לטיפול בפטריה
כשניגשתי לרוקחת היא נתנה לי כדורים בשם אצידופילוס (תכיר פרוביוטי)
האם לזאת היתה הכוונה?
על האריזה כתובה אזהרה לנשים בהריון - האם מותר לקחת את הכדור הזה?
אזכיר שוב שאני בשבוע 11
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-ממתינה לתשובה לשאלה נוספת..
מיכל21/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)