מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובות בדיקות דםמיטל08/11/2007
cmv igG 11.2 כאשר הטווח נע בין 0.01 ל- 0.4
cmv igM שלילי
TOXOPLASMA IgG 0.0 כאשר הטווח הוא 0.01 ל- 7.2
אציין שביצעתי אותן כשהייתי בשבוע 7 וכנראה שהרופא נשים לא התייחס לתשובות. (כעת אני בשבוע 17) הצצתי בהן עכשיו מאחר ויצאו לי כמה בדיקות לא תקינות - שקיפות 3 מ"מ ובסקירה נצפה מעי אקוגני וקפל עור בעורף 3.2 מ"מ.
תוכל להסביר לי את הבדיקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם09/11/2007הCMV - התשובה בסדר וכך גם הטוקסופלזמה.
מה הסיכוי לתסמונת דאון לפי השקיפות וגילך?
כדאי לבצע גם סקר משולש שליש שני לפני החלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לד"ר רמי אברהם
מיטל09/11/2007ראשית תודה רבה על תגובתך האכפתית.
הסיכון לתסמנות דאון יצא 1:24. ביום ראשון אני אבצע חלבון עוברי
בשבוע 18 קבעתי תור לדיקור מי שפיר.
למה התכוונת במשפט הנ"ל? " כדאי לבצע גם סקר משולש שליש שני לפני החלטה"
הבנתי שזו בדיקת חלבום עוברי אך לאיזו החלטה התכוונת?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
ד''ר בני שכטר10/11/2007שלום לך!
לדעתי ד"ר אבירם התכוון למה שכבר עשית לבד.
זאת אומרת לאחר תשובת החלבון העוברי האם לבצע דיקור מי שפיר.
עפ"י תוצאות הדיקור יהיה אפשרי לקבוע האם ישנה בעיה כרומוזומלית ולהחליט בהתאם.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)