בבקשה תנו לי תשובה דחופה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תנו לי תשובה דחופה!!!
    הדר
    20/07/2010

אני מנסה להרות כבר תקופה מסויימת,אני בת 25,קיימתי יחסי מין בזמן הביוץ ומאחר לי המחזור כמעט ב4 ימים,(מחר 4 ימים) היום התחלתי אנטיביוטיקה דיקסולין 2 ביום למשך 10 ימים בעקבות דלקת בגרון ומעט חום.האם האנטיביוטיקה יכולה לגרום לי בעיה להיכנס להיריון??? או שאם אני כבר בהיריון האנטיביוטיקה יכולה לגרום לי להפלה???? אנא עיזרו לי בהקדם האפשרי אני זקוקה לתשובה במהירות,מאו לחוצה!!! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה את לא עושה בדיקת הריון???

ויקי
    21/07/2010

קודם תוודאי אם את בהריון או לא ואח"כ תדאגי לחשוב על האנטיביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ויקי

הדר
    21/07/2010

מחכה לסופשבוע לבדוק בע"ה,אבל קיבלתי תשובה מהרופא נשים שזה לא אנטיביוטיקה מתאימה,החליפו לי פשוט טיפול אנטיביוטי אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא במתח?

ויקי
    21/07/2010

אם היה לי עיכוב של 4 ימים, מזמן הייתי בודקת...
    בהצלחה בכל אופן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו