הריון כימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון כימי
    דנה
    08/11/2007

את המחזור האחרון קיבלתי ב-2.9. המחזור אינו סדיר והיה גם איחור של 42 יום... ב-4.11 עשיתי בדיקת דם ורמת הבטא היתה 14.8. הרופאה אמרה שכנראה ההריון צעיר, ולכן שלחה אותי לעשות בדיקת דם נוספת. בין לבין ביום 7.11 עשיתי אולטרסאונד וגינלי, והרופאה אמרה שאין הריון, אלא ככל הנראה ציסטה בגופיף הצהוב, וזה הריון כימי. היא ביקשה ממני לעשות שוב בדיקת דם ולהמתין עד שרמת הבטא תרד, וכשהיא תרד, היא תתן לי כדורים להורדת הציסטה. היום 8.11 עשיתי בדיקת דם נוספת ורמת הבטא היתה 200. האם למרות האולטרסאונד יש סיכוי בכל זאת שזה לא הריון כימי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון כימי

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    09/11/2007

יש סיכוי שזה לא הריון כימי.תעשי אולטראסאונד כאשר הבטא יהיה מעל 1000 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי הציסטה?

דנה
    09/11/2007

ראשית, תודה על התשובה. שנית, מה לגבי הציסטה שנראתה באולטרסאונד? האם יתכן שזו טעות? ואם לא, איך זה משפיע במידה וההריון אכן תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר בני שכטר
    10/11/2007

שבת שלום דנה!
    בתור התחלה אני מסכים עם ד"ר אבירם, מדובר בהיריון ויש להמתין לעליה של רמת ה-BHCG עד מעל 1000 בכדי לראות האם יש שק היריון.
    הציסטה המדוברת יכולה להיות באופן טבעי (מה שנקרא גופיף צהוב) והיא אינה מפריע למהלך ההריון, נהפוך הוא, הגופיף הצהוב הוא זה שתומך הורמונלית בהיריון הצעיר, עד אשר השליה מתחילה ליצר הורמונים בעצמה.
    יש להמתין בסבלנות ולראות כיצד הענין מתפתח.

הרבה הצלחה
    תעדכני אותנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    10/11/2007

שבת שלום, תודה רבה, בהחלט נסכתם בי תקווה. אני מקווה שלא אתבדה. כמובן שאעדכן. ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו