כאבים ברקטום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברקטום
    דולי
    22/07/2010

אני בשבוע 36 להריון
    לפני כשנתיים ילדתי תאומים בלידה רגילה. כאבי הצירים בלידה הקודמת היו ברקטום באיזור מסויים
    כאב חד ובלתי נסבל לא הרגשתי כאב בבטן או בגב.. גם כעת מידי פעם אני חשה בכאבים באיזור זה אך עמומים...
    כמובן שקיבלתי אפידורל בשלב מסויים אבל עד שקיבלתי סבלתי מכאב משתק בלי יכולת לזוז..
    עוד אציין כי אני סובלת מאנדומטריוזיס ובתקופת המחזור אני חשה כאב בעוצמות משתנות באותו איזור..
    האם צירי לידה המורגשים ברקטום הם תופעה ידועה? כיצד ניתן להתמודד עם הכאב האם יש משככי כאבים שמותר לקחת עד לקבלת האפידורל? (כדורים מסוג נורופן או אופטלגין שאני לוקחת בתקופת המחזור )
    אודה על ההתיחסות לשאלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברקטום

הוספת תגובה

• כאבים ברקטום

ד``ר אריה לידור
    22/07/2010

שלום לך
    כאבי לחץ ובמיוחד לקראת השלב השלישי של הלידה (לידת התינוק) הם אופיניים לתהליך הלידה ומוקלים על ידי האפידורל. עד אז ניתן להשתמש במשכחים שציינת. מכל מקום ממליץלך לבדוק את אזור הכאבים גם לאחר הלידה
    בהצלחה
    ד"ר איה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו