מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץעינת(תותי)22/07/2010
הי ערכת ביוץ לא הועילה וכל חברה אומרת לי אחרת אז ... הוסת שלי קצר מאד דימום ממשי נמשך יומיים ועוד יומיים של כתמים חומים מעטים וזהו אני מקבלת כל 28 יום או 30 בערך. החודש קיבלתי ביום ה- 27(21/07/10) מתי אני אמורה לבייץ? מאיזה תאריך להתחיל לשכב? כמה ימים זה נמשך?
האם עדיף לשכב לסירוגין או שאפשר ורצוי כל יום? תודה מראש עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרה לי
יפית22/07/2010גם לי זה קרה, קיימנו יחסים מהיום ה-8 למשך שבועיים וחצי, היה קשה, אבל תפס.
פשוט כיסיו את כל הימים האפשריים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ציפי
עינת(תותי)23/07/2010הי כל יום ? כמה פעמים ביום? כמה זמן ניסיתם? אני מודה לך מאד וסליחה אם חדרתי יורת מדי לפרטיות, זו לא הכוונה. עינת. שבת שלום ומבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יפית25/07/2010יום כן, יום לא,
ל
הבדיקות ביוץ יכולות לעזור לאתר את יום הביוץ, זה עזר לי להבין שהביוץ שלי מאוחר ומתרחש ביום ה-17.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה כתבתי ציפי מאיפה הבאתי את זה ??
עינת(תותי)25/07/2010מצטערת על השם כנראה מרוב שכיבה על הגב החמצן לא מצא את הדרך למח.....
תודה רבה אנסה כך החודש בהצלחה.............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
ד``ר איילון לחמן25/07/2010שלום.
החשוב לצאת מהלחץ.הביוץ מתרחש 14 יום לפני שיגיע מחזור.כלומר במקרה שלך בין היום ה-14 ל-16.הביצית חיה 72 שעות.אותו זמן לפחות הזרע.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קבוע?
עינת(תותי)25/07/2010אז אם הפעם קיבלתי אחרי 27 יום זה בין ה14 ל16 ואם חודש אחר אני מקבלת אחרי 32 יום איך אדע זה זז בין 28 יום ל32 אז הביוץ זז בהתאם. סליחה על ההצקה אבל איך אדע? או שפשוט מהיום שהוסת מסתיים לקיים יחסי מין יום כן יום לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי דעתי
לי26/07/2010אני יודעת שיש לי מחזור של 29-30 יום אבל הביוץ מגיע אחרי היום ה-14
אם המחזור שלך בין 27-32 יום, אפשר להתחיל לקיים יחסים יום כן יום לא מהיום ה-10, עד היום ה-25, נגיד בהגזמה.
ככה כיסית את כל הימים האפשריים.
אבל אל תשכחי שכל חודש סיכוי ההפריה הינם 33%. אז אם לא החודש, אז חודש הבא.
ואת יכולה להיעזר בבדיקות ביוץ וחום השחר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)