מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סמני הריון צעירהילה23/07/2010
שלום ,
מחזור האחרון החל ב 30/6 וביוץ ב16/7 ( נבק ע"י בדיקה ביתית ) . מחזור סדיר כל 30 ימים
אני ובעלי קיימנו יחסי מין אחת ליומיים במשך כל החודש האחרון וביום הביוץ עצמו .
אם כי עדיין אין איחור במחזור אני מרגישה סימנים מוזרים שהחלו ביומיים האחרונים : התכווצויות בבטן , תכיפות במתן שתן ורגישות בפטמות ( בד"כ אין לי שום סימנים לפני הופעת הווסת מלבד כאבי בטן ביום שלפני ) . ברור לי שזה ממש מוקדם לתסמינים האלו ( גם אם אכן מדבר בהריון ) . מועד הווסת הצפוי הוא ב 30/7 ( בתקווה שלא יגיע ) .
האם יכול להיות שאני מדמיינת את הסימנים או שהם נובעים מסיבה אחרת ?
האן ייתכן שאכן מדובר בהריון ולמרות גילו המוקדם כבר יש סימנים ?
מתי הכי ממולץ לבצע בדיקת הריון ביתית / דם שתוכל לתת תוצאה וודאית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
ד''ר גדעון נגר24/07/2010כל אשר תארת אינו קשור כלל להריון
ניתן לבצע בדיקת דם מספר ימים לפני קבלת המחזור
בדיקת שתן רצוי לבצע ברגע שיש אחור כלשהוא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)