שאלתי שאלה ולא ענו לי, בבקשה תענו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלתי שאלה ולא ענו לי, בבקשה תענו
    rivka
    25/07/2010

שלום ד''ר יקר\ה
    איחור במחזור כבר חודש, יש לי התקן תוך רחמי מירנה כבר 3 שנים ואף פעם אין לי אחור, בדיקת הריון ביתית יצאה לי שלילי, בשלוש החודשים האחרונים היו לי ממש ירידה בכמות המחזור(לא רגיל). יש מצב שאחרי 3 שנים אני פיתאום יפסיק לקבל מחזור עים המרינה? אני בת 24 , ובנוסף לזה יש לי גודש בחזה ואני מרגישה המון פעמים כאילו אני הולכת לקבל מחזור ככה כבר חודש, אין לי בחילות או הרגשה שאני בהריון, מה יכול להיות? היה לי לאחרונה כאבי ראש ועייפות זה עבר.
    תודה מראש !!RIVKA!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?? זה לא פעם ראשונה

rivka
    26/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירנה

ד``ר אריה לידור
    27/07/2010

שלום רבקה
    זה לגמרי תקין לא לקבל וסת עם מירנה( זה אחד היתרונות שלו) גם אם בעבר קבלת מדי חודש ( פחות שכיח עם מירנה) ההתקן מקנה בטחון ברמה גבוהה. התחושות שאת מתארת משוייכות לביוץ המתחולל בצורה סדירה מדי חודש
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו