מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממש מודאגת!!!!עינת26/07/2010
שלום,
אני בשבוע 11 ו5 ימים
מהבוקר החלו פתאום הפרשות בצבע חום כהה עם מעט גושים (זה קרה פעם אחת כבר אבל בפעם שעברה ההפרשות היו יותר בהירות וללא גושים)
מיהרתי לרופא שיבדוק שהכל בסדר והוא עשה אולטרסאונד והיה דופק והעובר זז...
הרופא אמר שאין כל כך מה לעשות במצב הזה - חוץ מלנוח ולשתות הרבה (ולקוות לטוב)
ובנוסף אמר - שאין הסבר מדוע זה קורה...
האם זה הגיוני?
האם באמת אין שום דבר שאני יכולה לעשות?
חיכיתי כל כך הרבה להריון הזה ואני לא רוצה שיקרה לו משהו (טפו טפו טפו)
הרופא לא הזכיר את המילים "שמירת הריון" - אבל האם זהו המצב?
אם כן - מה מותר ואסור לעשות בשמירת הריון?
אשמח לתשובה מהירה - אני מאד מודאגת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר אריה לידור27/07/2010שלום עינת
הרבה הריונות מלווים בתחילת דרכם בדמומים כאלו ואחרים. במידה ובדיקת הרופא והאולטרהסאונד תקינים המשיכי במעקב אולטרהסאונד להוכחת תקינות ההריון. רצוי גם לבדוק את צוואר הרחם ולבצע בדיקת פאפ
כמו כן להמנע בשלב זה מקיום יחסי מין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת !!!!!!!
עינת27/07/2010תודה על המענה!
מתי נהוג לתת תמיכת פרוגסטרון?
איך זה שאין שום דבר לעשות?
אני עובדת בעבודה שבה אני יושבת כל היום - לא מאומצת - האם זה עונה על ההגדרה של מנוחה או שפשוט עדיף לשכב כמה ימים במיטה ולא לזוז?
לגבי הפאפ שהמלצת לעשות, נזכרתי ששכחתי לציין שלפני כמה זמן היתה לי פטרייה בנרתיק - האם הדימומים הללו יכולים להיות בשל זיהום שהתפשט? כי לא כל כך הצלחתי לטפל בזה, ומה שלא נתנו לי הפטרייה חזרה כל הזמן....
שאלה נופסת - האם יתכן שזה מכדורי הפרנטאל שאני לוקחת? עד מתי רצוי לקחת אותם בהריון
המון שאלות
אני מקווה שתוכל לענות על כולן!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אצליח להרגיע אותך
אילנה27/07/2010היי
אני בשבוע 16
בשבוע 7 התחילו הפרשות חומות פעם בשבוע שעם הזמן הפכו לדם טרי פעם ביומיים שלושה.
גם אני מיהרתי למיון בכל דימום...
בשבוע 14 זה נפסק לגמרי- ללא כל תמיכה תרופתית, ועם הרבה מנוחה ומים.
נסי להרגע, יש לי חברה שחוותה אותו דבר ובשבוע 15 זה נפסק לגמרי
כמובן שכל מקרה לגופו, אבל אולי זה יעודד לשמוע...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך...
עינת27/07/2010זה מנחם לדעת שאני לא היחידה שעוברת את התופעות המפחידות הללו
בינתיים עוד לא סיפרנו על ההריון לאיש ובכל רגע שאני מתכוונת לצאת לעולם ולספר קורה משהו...
זה מטריד ומדאיג אבל מעודד לדעת שזו תופעה די נפוצה...
תודה רבה לך
אני מקווה שזה יפסק בקרוב, בינתיים כל פעם שאני נכנסת לשירותים מלווה בתקווה גדולה...
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודרך אגב.....
עינת27/07/2010למה התכוונת כשכתבת "מנוחה"? האם נשארת בבית כל הזמן הזה?
אני עובדת בעבודה לא מאומצת, בישיבה אבל תוהה לעצמי אם אולי עדיף שאשאר לנוח בבית...
מה את עשית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילנה29/07/2010היי
אני עובדת בעבודה פיזית (עם ילדים) לקחתי שבועיים חופש מחלה מרופא המשפחה כי עדיין לא ידעו שאני בהריון בעבודה. וגם בימים שעבדתי השתדלתי לחזור מייד הביתה ולשכב, בלי סידורים מיותרים.
וכמוכן לשתות הרבה מים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)