חודש 8 וכמעט שאין תזוזות-עוד כמוני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש 8 וכמעט שאין תזוזות-עוד כמוני?
    נילי
    26/07/2010

כבר לא יודעת מה לעשות. אתמול הרגשתי את העובר בערך 4 פעמים, היום עשר פעמים. מאז ומעולם היה כך.
    נבדקתי במוניטור והדופק תקין, יש מספיק מי שפיר ועל פי המלצה של יועצת גנטית אין טעם לעשות בדיקת מי שפיר.
    אני מתלבטת אם לעשות בכל זאת.

רציתי לדעת אם יש עוד בנות כמוני? האם ייתכן שהילד בריא ובכל זאת לא בועט כמו כולם? מישהי חוותה זאת? אני יודעת שאני אמורה להרגיש מינימום 20 פעם ביום. זה לא קורה והבעיטות יחסית חלשות....
    אני לא מסוגלת להגיע להחלטה אני מפחדת מבדיקת מי השפיר- זה כרוך בסיכון. משהו לא בסדר בהכרח?????
    אנא השיבו לי . אשמח לקבל כל תגובה...
    מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חודש 8

ד``ר אריה לידור
    27/07/2010

שלום מלי
    לא ברור מדוע עולה אפשרות בצוע בדיקת מי שפיר במידה וחשים שינויים בתנועות. לשם מעקב תנועות יש צורך לבצע ניטור עוברי ואולטרהסאונד ולא דיקור מי שפיר. מכל מקום ממליץ לך להקפיד על קיומן של 3 תנועות במשך חצי שעה במצב נינוח (שכיבה) ורצוי לאחר שתיה ואכילה
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם מכירה את זה

ס.
    27/07/2010

הי אני בשבוע 30+ כלומר כמעט בסוף השביעי יש ימים שאני מרגישה את עוברי זז באמתויש ימים שלפעמים לא מרגישה בכלל לפני יומיים הלכתי למיון בגלל זה ב"ה הכל היה בסדר והרופא הסביר לי שאני צריכה לבדוק לפחות פעמיים ביום את התנועות תוכלי משהו מתוק ותשכבי על צד שמאל צריך לספור לפחות 3 תנועות תוך חצי שעה-שעה .
    אני יודעת כמה זה מכניס ללחץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו