טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לרופאים שלום רב, אני כיום בשבוע 31, בשבוע 30+3 ביצעתי בדיקת א.ס להערכת משקל העובר. הערכת המשקל היתה 1995 גרם (מה שתואם לשבועות 32-33 וממקם את העובר באחוזון ה90) נקבעה לי בדיקת העמסת סוכר חוזרת לשלילת סכרת הריון אך אני עדין לא רגועה כלל.
1. האם ישנן בדיקות נוספות אותן מומלץ לבצע כגון בדיקה של גודל הראש ומוח העובר? כמו כן, האם במצבים כאלו מומלץ לחזור בעוד מספר שבועות על בדיקת הערכת משקל?
2. האם משקל עובר גבוה לגיל ההריון עלול להוביל ללידה מוקדמת בהנחה והוא אכן גדול בשבועיים?
בתודה מראש, ענבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד