דימום אחרי יחסים בשבוע 12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום אחרי יחסים בשבוע 12
    לירון
    28/07/2010

שלום
    אני בשבוע 12 אתמול עשיתי שקיפות והכל היה תקין
    בגלל 2 הפלות שהיו לי לפני רופא המליץ לנו לא לקיים יחסים עד שבוע 12 אז בערך חודש לא קיימנו ואתמול קיימנו ועכשיו יש לי קצת דימום מה עושים אני ממש חוששת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום אחרי יחסים בשבוע 12

הוספת תגובה

• אולי ירגיע...

מיכל
    29/07/2010

אינני רופאה ובכל זאת הזדהיתי קצת עם מצבך...
    גם אני בשבוע 12 וגם אני עשיתי שקיפות לפני מס' ימים, ובגלל שהרופא לא הצליח לראות כלום דרך הבטן הוא עשה לי אולטרסאונד וגינאלי. יום אחרי היו לי דימומים שנמשכו יום וחצי ופסקו - זה חריג ולא קורה לי בדר"כ אחרי בדיקות גניקולוגיות לכן חששתי.
    כשפניתי לרופא הוא הסביר לי שלא ברור מדוע זה קורה ופשוט צריך לנוח ולשתות המוןןןןןןן
    זה מה שעשיתי - והדימום פסק (לבינתיים)
    אם את חוששת את יכולה ללכת למיון שיבדקו שהכל שם בפנים תקין (זה מה שאני עשיתי), אולי זה ירגיע מעט את החששות
    מקווה שעזרתי
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנות יקרות- יחסי מין ודימומים

אילנה
    29/07/2010

היי
    גם אני בהריון יקר לאחר טיפולים, גם לי היו דימומים בתחילת ההריון, גם אחרי בדיקות גניקולוגיות וגם בלי קשר.
    בכל פעם קיבלנו הוראה לא לקיים יחסים מספר ימים. בסופו של דבר החלטנו לא לקיים יחסי מין מלאים בכלל בזמן הקרוב (החלטה שנעשה ביחד ).

בנות, אתן לא חייבות להסכים איתי- אבל ההריון הזה כל כך יקר לנו, אם אנחנו שמות לב שכל בדיקה או יחסי מין מביאים דימום, למה לקחת סיכון?
    חשוב להקשיב לרופאים, אבל חשוב גם להקשיב לגוף שלנו

הרופא שלי אמר לי לא לתת שיבדקו אותי וגנילית, גם שאת מגיעה עם דימומים לבית חולים, זה יכול לגרום נזק. השתדלו לנמנע מזה...

וחוץ מזה שיש דרכים אחרות לשמור על האינטמיות הזוגית שהביאה איתה התגשמות חלום :-)

בהצלחה לכן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו