מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנמיה בהריוןאור28/07/2010
שלום ,
אני בשבוע 26+1,להלן תוצאות בדיקת הדם ,רמת ההמוגלובין שלי ירדה מ10.8 ל10.1 וזאת למרות שהנני נוטלת 2 טבליות של פריפול ביום.
אשמח מאוד אם תוכלו לעיין בתוצאות ולייעץ לי בהתאם.
תודה,
אור.
WBC K/uL 14.54
RBC M/uL 3.47
HGB g/dL 10.1
HCT % 31.7 35
MCV fL 91.4
MCH pg 29.1
MCHC g/dL 31.9
PLT K/uL 256
Neutrophils % % 72.0 37 (.........)* 70 BD1
Lymphocytes % % 17.0 20 *(.........) 45 BD1
Monocytes % % 7.0 1 (.....*...) 10 BD1
Eosinophils % % 2.0 0 (..*......) 7 BD1
Band cells % 2.0 BD1
Neutrophils K/uL 10.47 1.5 (.........)* 7.7 BD1
Lymphocytes K/uL 2.47 1 (....*....) 3.5 BD1
Monocytes K/uL 1.02 0.1 (.........)* 1 BD1
Eosinophils K/uL 0.29 0 (...*.....) 0.7 BD1
Band cells K/uL 0.29 BD1
Glucose mg/dL 134.7 לאחר 50 גר' סוכר
Iron ug/dL 71.5 37 (..*......) 145 BD1
Ferritin ng/mL 12.2 15 *(.........) 200 BD1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה...תודה.
אור29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות יקרות- יחסי מין ודימומים
אילנה29/07/2010היי
גם אני בהריון יקר לאחר טיפולים, גם לי היו דימומים בתחילת ההריון, גם אחרי בדיקות גניקולוגיות וגם בלי קשר.
בכל פעם קיבלנו הוראה לא לקיים יחסים מספר ימים. בסופו של דבר החלטנו לא לקיים יחסי מין מלאים בכלל בזמן הקרוב (החלטה שנעשה ביחד ).
בנות, אתן לא חייבות להסכים איתי- אבל ההריון הזה כל כך יקר לנו, אם אנחנו שמות לב שכל בדיקה או יחסי מין מביאים דימום, למה לקחת סיכון?
חשוב להקשיב לרופאים, אבל חשוב גם להקשיב לגוף שלנו
הרופא שלי אמר לי לא לתת שיבדקו אותי וגנילית, גם שאת מגיעה עם דימומים לבית חולים, זה יכול לגרום נזק. השתדלו לנמנע מזה...
וחוץ מזה שיש דרכים אחרות לשמור על האינטמיות הזוגית שהביאה איתה התגשמות חלום :-)
בהצלחה לכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)