סימני הריון או פרי דמיוני ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני הריון או פרי דמיוני ?
    קורין
    29/07/2010

אני ובעלי מנסים להיכנס להריון. מחזור אחרון 30/6 מועד ביוץ 16/7 ( נבדק בערכה ביתית ) . מחזור סדיר כל 30 ימים.
    מס' ימים לאחר ביוץ הייתה לי תחושה מוזרה בבטן שייחסתי אותה לרצון העז שלי שאכן קורה שם משהו...
    לפני כ5 ימים החלה לי רגישות בפטמות שהתפתחו לגודש קל בחזה וכאבים קלים .
    בנוסף יש עוד סימנים : כאבי ראש , עייפות , תכיפות במתן שתן , צרבות , שינויים מוזרים בדופק ( מרגישה שהדופק עולה לעיתים )
    ונפיחות בבטן .
    אני ממש רוצה להיכנס להריון ואני חוששת שאני " כופה " את על עצמי להרגיש את כל הסימפטומים . ביצעתי לפני יומיים בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית - מאד התאכזבתי אבל עדיין קיימים כל הסימנים ( חשבתי שיעברו ברגע שהתקבלה התוצאה , בהנחה שאכן דמיינתי אותם ). כבר התאכזבתי חודש שעבר , אם כי אז לא היו כל הסימנים שיש לי עכשיו.
    האם ייתכן שאני בהריון למרות תוצאת הבדיקה הביתית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ???

קורין
    29/07/2010

לא הצלחתי להתאפק והיום בבוקר עשיתי בדיקה ביתית נוספת...
    ויצא קו מאד בהיר , אבל ממש בהיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני פסים

עינב
    29/07/2010

קורין, אני לא רופאה או משהו אבל אם יש שני פסים, גם אם אחד מהם בהיר
    זה חיובי פשוט מדובר בהריון צעיר מאוד ולכן אין עדיין כמות גבוהה של הורמון.
    בכל זאת, עוד לא עבר חודש מהווסת האחרונה.
    תעשי בדיקת דם, הכי בטוח...
    בהצלחה והרבה מזל טוב!!
    עינב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח גם לחוות דעת מיקצועית

קורין
    29/07/2010

תודה רבה על ההתייחסות . זה גם מה שהיה רשום בהוראות של הבדיקה רק שפס הנוסף היה ממש בהיר . גם אני וגם בעלי ראינו אותו אז ממש במעומעם .
    אני בכל זאת אשמח לתגובה של אחד הרופאים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו