שבוע 32

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 32
    ליאת פטאי
    31/07/2010

שבת שלום
    אני בהריון רביעי בשבוע 32. שלשות ההריונות הקודמים שלי תמיד ההריון היה גדול בשבוע ולכן גם שינו לי ישר בהתחלה את תאריך המחזור. מחודש שישי תמיד העובר היה עם הראש למטה במצב מתאים ללידה.
    ההריון הזה התחיל אותו הדבר, תמיד גדול בשבוע עד שבסקירה השניה פתאום היה קטן בשבוע וכך נמשך עד היום.
    מחזור אחרון 28/12/09 ומעודכן 22/12/09.
    בתאריך ה 18/07/10 משקל העובר היה 1100 גרם והרופא אמר לי שהכל בסדר וקבע איתי שוב עוד 5 שבועות. בנוסף הפעם העובר במנח רוחבי.
    אני לא כל כך רגוע. אמרו לי שהמשקל לא משנה העיקר שהעובר גדל על אותה עקומה כל הזמן. איך בודקים את זה אם אומרים לי לבוא כל 5 או שישה שבועות? עד הפגישה הבאה אני יכולה ללדת. אני מרגישה שאין לי מעקב. בנוסף שמעתי שיש איזו בדיקה בשבוע 33 לגבי מח עובר. במכבי לא יודעים מה זה רק הרופאים שעושים סקירה ממליצים על כך. האם זה מומלץ? לא יודעת למי לפנות.
    תודה מראש על כל תשובה
    ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 32

הוספת תגובה

• מעקב צמיחה

ד''ר עדי דוידסון
    31/07/2010

כאשר העובר קטן או יש חשד שלא צומח היטב מומלץ לחזור על הבדיקה בעוד 2-3 שבועות.
    בדיקה מכוונת למוח בשבוע 32 עדיין לא בשגרה ועדיין אין הסכמה בין הרופאים מה לבדוק בשבוע כזה אך כאשר עושים מעקב גדילה תמיד מומלץ להסתכל על הכל אפילו באופן לא רשמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו