הריון בסיכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון בסיכון
    מור
    01/08/2010

אני כרגע בשבוע 32 +4 עם צואר רחם מקוצר 17 מ"מ ואני בשמירת הריון בבית ... שאלתי מה הסיכונים שלי באם תיהיה לידה מוקדמת , ומה אני יכולה לתרום במעשי בכדי לא לקדם את העניין עוד יותר ולנסות למשוך עוד זמן יקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בסיכון

הוספת תגובה

• למה אין לי תגובה ?

מור
    01/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למור

ד''ר גדעון נגר
    01/08/2010

רצוי לשכב במנוחה מוחלטת לפחות בשבועיים הקרובים.
    לך אין סכונים
    אך לעובר כן וזאת בעקר עקב חוסר בשלות ראתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לד"ר גדעון נגר

מור
    02/08/2010

קודם כל תודה על התשובה , הייתי מאושפזת באיכילוב במחלקה טרום לידה ושם נתנו לי זריקה בישבן להבשלת ריאות ... האם ישנה דרך לקבל עוד טיפול תרופתי בכדי שלא יקרה לידה מוקדמת (כרגע אני שבוע 32+5) . לתשובתך אודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב להגיב למור

ד''ר עדי דוידסון
    03/08/2010

התשובה/שאלה מיועדת לגל בנות הפורום.

היית מאושפזת באיכילוב באחת היחידות להריון בסיכון גבוה הטובות בעולם.
    בדקו אותך שם רופאים מעולים אשר התעמקו אישית במקרה שלך.
    בטוח ששאלת את השאלה הזאת גם אותם וגם את הרופא האישי המלווה אותך.

את חושבת שיש טיפול נוסף שהם שכחו לתת לך?

את חושבת שרופא בפורום שלא מכיר אותך שקורא עלייך 3 שורות יוכל לתת לך עיצה יותר טובה?

מצטער אם התשובה מעט אגרסיבית. לא מתכוון לפגוע בך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שבד"כ מאוד נחמד......

שרון
    03/08/2010

שלום,

קודם כל אני חושבת שאתם עושים עבודה מדהימה וזה בהחלט הפורום הכי מהיר ואמין שקיים היום.
    אבל......האם נראה לך שהנשים ששואלות את השאלות בפורום לא היו אצל רופא?
    חלק גדול מהן (ואני בינהן) מטופלות במרפאות HR אצל מיטב המומחים ויחד עם זאת, מעוניינות לשמוע חוות דעת נוספת בעיקר בשביל להוריד מהלחץ.....
    אישה שאין לה שום בעיה לא פונה לפורום ונראה לי שלכולן ברור שהתשובות כאן הן יותר כלליות מאשר אצל הרופא המטפל/אשפוז. הרבה נשים שואלות "סתם שאלות" ונענות וזה בסדר - יכול להיות שמישהי באמת לא יודעת שבטא 500 מעמעו הריון...... כאן זה לא המקרה!
    הבחורה הנחמדה כאן רק רצתה עצה נוספת - אולי תוכלו לחדש לה משהו? לא היו מקרים של רשלנות? אין מצב שבאשפוז לא ממש הסבירו לה הכל או שהיא היתה בלחץ ופוחדת שפיספסה משהו? גם בבתי החולים הכי טובים נעשות טעויות.
    למה לענות ככה לאישה שגם ככה נמצאת במצב מלחיץ ומבאס?

שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתגובתך שרון

מור
    03/08/2010

אני מאוד מודה לך על התגובה , שיקפת בעצם את הרגשתי בנושא .. כנראה את באמת מבינה מאיפה השאלה נבעה .. תודה על התמיכה . ישר כח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך ד"ר עדי

מור
    03/08/2010

במצב שאני נמצאת קיום (בחרדה מסויימת) בכל זאת זה הריון ראשון שלי לאחר נסיון קודם שנכשל בגלל חוסר התפתחות , ראיתי לנכון לשאול את שאלתי גם אם התשובה או התגובה תיהיה דומה למה שנתת .
    בכל אופן אני חייבת לציין שאני מודה על התשובות והם עזרו לי לדעת היכן אני נמצאת עכשיו .
    * ישנו פתגם חכם שאומר אין הביישן למד . ( עדיף לשאול מאשר להשאר בחוסר ידע ) .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת להגיב

אלונה
    04/08/2010

היי
    אני חייבת להגיב...
    אני נמצאת בהריון בסיכון גבוה ומטופלת עי פרופסור פרטי ונמצאת במעקבים של הריון בסיכון..- כלומר מכוסה מכל הכיוונים.
    פעמים רבות אני נתקלת ברופאים שלא מצליחים להבין את המצב הרגשי שבו אנו נמצאות.
    אני למדתי שלא צריך להתבייש- מדובר בבריאות שלי, בגוף שלי וחשוב מכל- בילד שלי.

המענה בפורום הזה פעמים רבות הוריד משמעותית את רמת הלחץ שלי- למרות ששמעתי את אותה תשובה מ3 רופאי שונים.

אני לא רואה צורך להגיב באופן בו הגיב הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה של אלונה

מור
    07/08/2010

תודה על התמיכה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם להרגיע אותך :-)

מירית
    05/08/2010

בהריון הקודם שלי היה לי דם צוואר רחם מקוצר משבוע 27!!! ולמיטב זכרוני זה גם היה בשלב מסויים 17 מ"מ וגם אני קיבלתי את זריקות הצלסטון
    הייתי בשמירת הריון אבל לא במצב של שכיבה סתם בבית לא עובדת
    בסופו של דבר ילדתי בשבוע 40 פלוס 4 ועוד בניתוח קייסרי כי התינוק לא ירד לתעלה
    אני לא רופאה וזאת לא המלצה אבל סתם להרגיע אותך כי אני זוכרת שהייתי מאודדדד לחוצה ופחדתי ללדת מוקדם מידי
    עכשיו אני בדיוק באותו שבוע שהתחלתי את השמירה בהריון הקודם מקווה שהפעם אני לא אצטרך את הזריקות האלו כי אני זוכרת שזה דיי כאב חחח

בהצלחה והמשך הריון קל ותקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה של מירית

מור
    07/08/2010

תודה על ההרגעה זה מאוד עוזר לשמוע עוד מקרה , מקווה שהשמירה תעשה את שלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו