האם קיים סיכוי להריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קיים סיכוי להריון?
    ליהיא
    01/08/2010

המחזור שלי בד''כ מאוד סדיר 26-28 יום עד עתה נטלתי גלולת MICROLUT (Progesteron only) בעקבות מחלת רקע. כרגע עברו כ 40 יום מהוסת האחרונה ז''א איחור של כ12 יום, יחסי המין ללא הגנה היו כ 23 יום לאחר הוסת האחרונה ידוע לי כי הביוץ קורה בד''כ בשלב הרבה יותר מוקדם, ביצעתי מספר בדיקות ביתיות ולפני מספר ימים בדיקת דם, כולם הראו תוצאה שלילית אך הוסת טרם הגיע ובימים האחרונים נצפו מעט הפרשות, האם ייתכן כי גיל ההריון לא מאפשר לראות עדיין בבדיקות או שבמקרה שלי הבעיה אחרת (אולי בגלל שהפסקתי לקחת גלולות) נמאס לי להתאכזב מכל בדיקה. האם עדיין קיים סיכוי להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם קיים סיכוי להריון?

הוספת תגובה

• הריון.

ד``ר איילון לחמן
    02/08/2010

שלום.
    אם כל הבדיקות שליליות,רוב הסיכויים שמדובר בעיכוב במחזור עקב דיכוי המערכת ההורמונלית בגופך עי ההגלולות וזמן ההתאוששות שלוקח לה.אז הנחוץ זה רק המשך מעקב בלי לחץ.כמובן שגם הביוץ מתעכב וקשה לדעת מתי קרה או אולי עוד לא קרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו