CMV שאלה דחופה.. פליז פליז תענו לי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV שאלה דחופה.. פליז פליז תענו לי.
    מייקי
    03/08/2010

לאחר טיפול IVF, נקלטנו להריון.
    מייד בתחילת ההריון הייתה לי דלקת אוזניים, חום, צינון, גודש קשה באף, כאבי ראש ותחושה כללית לא טובה. רופאת המשפחה נתנה לי אנטיביוטיקה שאמנם לא לקחתי כי ריפאתי את עצמי באופן טבעי.
    במהלך ההריון גילו שאני לא נושאת את הנוגדנים של CMV ועלי להיזהר כדי לא להידבק ממי שחולה בשפעת וכו'.
    עשו לי בדיקות דם וראו שהכל בסדר אבל עדיין להישמר.
    את הבדיקות דם עשו לי הרבה אחרי שחליתי והבראתי... לא ידעו שהרגשתי ככה בתחילת ההריון ולכן עשו את הבדיקת דם, אלא הרבה אחרי ובדרך אגב.
    היום אני בשבוע 32, אבל יש בי חשש עדיין שמה שהיה בתחילת ההריון ולא נבדק ע"י בדיקת דם עלול להיות רע ומר....

אודה לתשובתכם בהקדם.
    האם יש סיכוי שכבר קרה משהו בתחילת ההריון בגלל שחליתי? או שיכלו לראות את זה בבדיקת דם והכל בסדר?

פליז פליז פליז תענו לי מהר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה אנא... CMV

מייקי
    03/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הכל תקין אז לחפש עוד?

ד''ר עדי דוידסון
    03/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו