מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידת משקל בשבועות הראשוניםהריונית03/08/2010
שלום, אני בת 28 ובהריון שני (שבוע 8). להריון הראשון נכנסתי עם 6 ק"ג עודפים, אך שמרתי על תזונה מאוזנת ושפויה והצלחתי לא לעלות הרבה. הבעיה הייתה בתקופת ההנקה בה עליתי מאוד תוך זמן קצר. כעת, 9 חודשים לאחר הלידה, התחלתי לעשות דיאטה במטרה להוריד כ- 10 ק"ג. ספרתי בקנאות קלוריות וכן עשיתי ספורט (רכיבה מאומצת על אופניים) מידי יום, וכיוון שאני עדיין מניקה היו ימים רבים בהם הייתי בגירעון קלורי של מעל ל- 1000 קלוריות. כאשר לאחר כל מס' ימים כאלו נתתי לעצמי יום מאוזן קלורית או אפילו מעט מעל כדי לא להכניס את הגוף לסטרס שיעצור ירידה.בסופו של דבר לא ירדתי הרבה (2-3 ק"ג). לאחרונה גיליתי שאני בהריון ואני מעוניינת לדעת מה עשויות להיות ההשלכות של התזונה הלקויה שלי באותם שבועות קריטיים. האם ניתן להמשיך דיאטה מאוזנת יותר לאורך השליש הראשון? ומה לגבי ספורט (אירובי ואימוני כוח)? המידע שאני מוצאת באינטרנט הוא מאוד כללי ואשמח לתשובה יותר "מדעית". תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לתת תשובה מדעית בפורום
ד''ר עדי דוידסון03/08/2010נראה שאת מבינה היטב בתזונה וספורט
אז בגדול: ניתן לעשות ספורט בהריון אך ללא הגזמה.
צריך לאכות תזונה מאוזינת וטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)