ירידת משקל בשבועות הראשונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידת משקל בשבועות הראשונים
    הריונית
    03/08/2010

שלום, אני בת 28 ובהריון שני (שבוע 8). להריון הראשון נכנסתי עם 6 ק"ג עודפים, אך שמרתי על תזונה מאוזנת ושפויה והצלחתי לא לעלות הרבה. הבעיה הייתה בתקופת ההנקה בה עליתי מאוד תוך זמן קצר. כעת, 9 חודשים לאחר הלידה, התחלתי לעשות דיאטה במטרה להוריד כ- 10 ק"ג. ספרתי בקנאות קלוריות וכן עשיתי ספורט (רכיבה מאומצת על אופניים) מידי יום, וכיוון שאני עדיין מניקה היו ימים רבים בהם הייתי בגירעון קלורי של מעל ל- 1000 קלוריות. כאשר לאחר כל מס' ימים כאלו נתתי לעצמי יום מאוזן קלורית או אפילו מעט מעל כדי לא להכניס את הגוף לסטרס שיעצור ירידה.בסופו של דבר לא ירדתי הרבה (2-3 ק"ג). לאחרונה גיליתי שאני בהריון ואני מעוניינת לדעת מה עשויות להיות ההשלכות של התזונה הלקויה שלי באותם שבועות קריטיים. האם ניתן להמשיך דיאטה מאוזנת יותר לאורך השליש הראשון? ומה לגבי ספורט (אירובי ואימוני כוח)? המידע שאני מוצאת באינטרנט הוא מאוד כללי ואשמח לתשובה יותר "מדעית". תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשה לתת תשובה מדעית בפורום

ד''ר עדי דוידסון
    03/08/2010

נראה שאת מבינה היטב בתזונה וספורט
    אז בגדול: ניתן לעשות ספורט בהריון אך ללא הגזמה.
    צריך לאכות תזונה מאוזינת וטובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו