כואב לקיים יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כואב לקיים יחסים
    מיכל
    04/08/2010

שלום,
    ראשית אני רוצה להודות לכל רופאי הפורום על עזרתכם ותמיכתכם הרבה...זה פורום נהדר ואני לומדת ממנו הרבה!
    ולשאלתי....
    אני בשבוע 13 ויש לי בעיה שמטרידה אותי מאדדדדד!
    מאז שבוע 8 בערך התחילו לי כאבים בקיום יחסי מין. הכאבים באים בעיקר אחרי היחסים, מין תחושה של צריבה וכאב (כאילו העור שבכניסה לנרתיק נקרע)
    הייתי אצל הרופא והוא אמר שצוואר הרחם שלי רגיש יותר מהרגיל ועכשיו בייחוד בגלל ההריון וזו כנראה הסיבה לכאב. הוא המליץ על משחה שנקראת דרמקומבין (שטרם השתמשתי בה - כי אני מנסה להמנע מתרופות כמה שיותר בגלל ההריון)...
    בנוסף, התחילו לי כל מיני פטריות וגינליות שבאות והולכות כל הזמן (כמעט בכל פעם אחרי קיום יחסים). אני אציין שמאז שהחלו התחושות האלה אני רצה להתקלח בכל פעם אחרי הסקס כדי לנסות למנוע הישנות הפטריות.
    אני מרגישה שאם פעם יכולתי לקיים יחסים יום אחרי יום (באופן עקרוני), עכשיו אני צריכה לחכות שיעבור פרק זמן של לפחות 3-4 ימים (במקרה הטוב) עד שהמקום נרגע ואפשר שוב....
    ניסיתי שימוש בג'ל סיכה על בסיס מיים וגם כשהייתי רטובה מאד הרגשתי את אותן תחושות
    למה זה קורה? מה השתנה אצלי בגוף? עד עכשיו הסקס היה נפלא!!!!!!!!!!
    מה אפשר לעשות?
    בבדיקות לא מצאו כלום - עשיתי גם פאפ....
    ממש מיואשת
    מתי אחזור לתפקוד רגיל?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כואב לקיים יחסים

הוספת תגובה

• מקפיצה

מיכל
    04/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה מענה - מיואשת....

מיכל
    05/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע שמדובר בפטרת

ד''ר עדי דוידסון
    05/08/2010

היי דפנה
    אכן יחסי מין בהריון הם דבר חשוב
    ממליץ בשלב ראשון לטפל עם אגיסטן ניתן גם בנרות וגם במשחה
    בשלב שני ממליץ למרוח אגיסטן לפני כחל קיום יחסים כדי למנוע הישנות הפטרת
    ושלישית אכן בהריון הכל יותר רגיש ומומלץ להתאים את היחסים למצב (יותר עדין, יותר משחק מקדים וכו')

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דפנה
    06/08/2010

תודה על התשובה
    רציתי רק לוודא שלא התבלבלת - למרוח אגיסטן לפני קיום היחסים???? לא אחרי....?
    האם זה לא מסוכן שזה יכנס פנימה לנרתיק (עבור העובר)?
    כמה פעמים ביום מותר למרוח משחת אגיסטן? האם יש הגבלה כלשהי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגיסטן בהריון

ד''ר עדי דוידסון
    07/08/2010

אגיסטן מותר בהריון ואין מגבלה על שימוש פנימי או חיצוני
    התכוונתי אכן לפני יחסים במטרה שזה יכנס פנימה ותוך כדי יחסים זה יתפזר טוב בכל מקום
    זה טריק שאני מלמד את המטופלות שלי והפידבקים טובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• fכואב

ד``ר איילון לחמן
    08/08/2010

שלום.
    אכן בעיה לא נעימה.כדאי לחזור על משטח לתרבית נרתיק ובינתיים לטפל בפטריה באם קימת.המשחה שקבלת-הדרמהקומבין ,היא מאד עוזרת,אבל בשימוש חיצוני לא לתוך הנרתיק.
    שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר דוידסון נתת לי טיפ נהדר!!!

מיכל
    09/08/2010

ניסיתי למרוח משחה לפני קיום היחסים כפי שהצעת וזה היה מדהים - פעם ראשונה מאז שהריתי שלא כאב לי - לא בזמן הקיום ולא אחרי !!!
    יש לי שאלה נוספת - כמה פעמים ביום אפשר למרוח אגיסטן? האם יש מגבלה מסוימת?
    אני בשבוע 13 וחמישה ימים
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו