רופאים יקרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופאים יקרים
    קרן
    04/08/2010

שלום, לפני כמה שבועות שאלתי שאלה כזו:
    וסת ב-7/7/10 - התחלתי להשתמש בבדיקת ביוץ ביום ה-12,וגם מקיימים יום כן יום לא מיום זה.
    אני יודעת שיש לי ביוץ מאוחר, מחזור בערך כל 28-30 יום.
    ביום שישי (יום ה-17) היה קו חלש בבדיקת ביוץ. קיימנו יחסים ביום שלפני(יום ה-16), באותו היום ויום אחרי (יום ה-18 שהיה קו ברור).

התשובה שנעניתי:
    תזמון היחסים היה נכון. רצוי לקיים לסרוגין ולא כל יום ברצף. .קיום היחסים ביום ה 19שלך רחוק מהביוץ.

אשמח אם תענו לי על כל השאלות:
    - אם יש לי ביוץ מאוחר (אני יודעת זאת כי בהריון הראשון עשיתי מעקב זקיקים אבל בסוף נקלטתי טבעי) מדוע עפ"י התשובה של הד"ר קיום יחסים ביום 19 הוא מאוחר?
    - ואם מופיע קו ברור בבדיקת ביוץ ביום ה-18 האם לא יכול להיות הביוץ ביום ה-19?
    - האם באמת הביוץ מגיע 24-36 שעות מזמן הופעת התשובה החיובית?
    - האם קיום יחסים 4 ימים רצופים באמת פוגע באיכות הזרע? בעלי אמר לי שהוא מרגיש שהשפיכה דלילה יותר וגם פחות כמות) האם יכול להיות?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופאים יקרים

הוספת תגובה

• אשמח לתשובת הרופאים - מקפיצה

שירי
    07/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזמון יחסי מין

ד''ר עדי דוידסון
    07/08/2010

לקרן ולכל קוראות הפורום

תזמון יחסים זה דבר רע שפוגע בפוריות ומעקב כניסה להריון
    גם בהריון הקודם לבסוף הרית ספונטנית

הדרך הטובה והמהירה להיכנס להריון הוא יחסים ספונטנים כי הגוף יודע טוב יותר מתי זה מתאים לו.
    אם מקימים 2-3 פעמים יחסים בשבוע לא ניתן לפספס את הביוץ ושיבוא מתי שיבוא.
    מנסיוני (הרב) ברגע שמתחילים מעקבי זקיקים, ערכות ביוץ וכל מיני תחכומים וטכנולוגיות יש עיכוב משמעותי בפוריות במקרה הטוב עד לאי פוריות וצורך בטיפולים במקרה הרע.

אשמח אם תקראו בבלוג שלי כתבתי שתי כתבות בנושא.

אז למרות הלחץ והדחיפות זירקי הכל לפח תקיימי יחסים ספונטנים במשך 3 חודשים ותראי שתהרי בתקופה זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קרן
    08/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו