ניתוח קייסרי שני...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קייסרי שני...
    מירית
    05/08/2010

שלום רב
    בהריון הראשון שלי הלידה הסתיימה בניתוח קייסרי עכשיו אחרי כמעט 3 שנים אני בהריון שני בחודש שביעי וקבוע לי ניתוח קייסרי שוב - החלטה משותפת שלי ושל הרופא
    הניתוח הראשון התבצע בישראל וכרגע אני גרה בקנדה ולכן אלד כאן
    הרופא שלי ציין שהחתך שעשו לי ממש נמוך ולרב כאן עושים את החתך גבוה יותר
    האם הניתוח הקייסרי השני אמור להיות על אותו חתך של הקייסרי הראשון? מה עושים בארץ בד"כ בקייסרי חוזר חתך חדש או אותו חתך?
    עוד שאלה בנושא - הבנתי שכאן עושים תפרים נמסים אחרי קייסרי בארץ עשו לי תפרים רגילים שאחרי שהורידו לי את הסיכות נפתח לי החתך אחרי מספר ימים ויצא המון נוזל איזה תפרים עדיפים?
    הדברים כאן קצת שונים ולכן אני שואלת
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קייסרי שני...

הוספת תגובה

• מקפיצה

מירית
    05/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח קיסרי.

ד``ר איילון לחמן
    05/08/2010

שלום.
    מה הסיבה לניתוח החוזר?.אני מניח שהנמוך הכונה לחתך החיצוני. בארץ בדכ חותכים שוב באותו מקום.אגב אני מבין שהיו לך סיבכות לא תפרים,שהיה זיהום מתחתם.העדיף הוא מה שהמנתח ממליץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תשובות

מירית
    06/08/2010

הסיבה לניתוח החוזר היא המלצה של הרופא ורצון שלי לניתוח חוזר בפעם הקודמת נאמר לי שאני כנראה צרה מידי ולכן התינוק לא ירד לתעלה הייתי עם פתיחה של 10 במשך 4 שעות אני והתינוק היינו בסדר גמור ולא במצוקה הוא פשוט לא ירד לתעלה
    כן בניתוח הקודם היו לי סיכות שהורידו לי אותן אחרי 4 ימים ואחרי 3 ימים התפר החיצוני נפתח ויצא המון נוזל מהחתך אבל בבדיקה בבית חולים אמרו לי שהחתך הפנימי בסדר וזה רק החיצוני
    מדברך אני מבינה שחשוב לציין את זה בפני המנתח הכוונה לעניין פתיחת התפר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה :-)

מירית
    12/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו