פטריה באצבעות הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה באצבעות הרגליים
    יעלי
    06/08/2010

שבוע 38
    בגלל בצקות אני נאלצת בחום הזה ללכת עם נעליים סגורות (פתוחות גורמות לרגליים להתנפח) וכנראה כתוצאה מהלחות והחום- נוצרה פטריה באצבעות הרגליים שמאוד (אבל מאוד) מגרדת.
    הייתי אצל רופאת עור והיא רשמה לי משחת פטריון. כבר יותר משבועיים אני ממלאת אחרי הוראות השימוש ואין שום שיפור. תור לרופאה הוא עוד חודש ואני בינתיים משתגעת- האם יש משחה או תכשיר שמותרים בהריון ואפשר להשתמש למקרה כזה?

אודה מאוד להמלצתכם,

יעלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה באצבעות הרגליים

הוספת תגובה

• מקפיצה ומנסה שוב...

יעלי
    06/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעלי

ד''ר גדעון נגר
    06/08/2010

אין כל צורך ללכת עם נעליים סגורות
    יש תכשירים רבים ,יש לשוב לרופאת לבקש תכשיר אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסביר שוב...

יעלי
    07/08/2010

הליכה עם נעליים סגורות אינה הנחיית הרופא אלא כורח המציאות- הרגליים בנעליים פתוחות מתנפחות תוך מספר דקות לממדים עצומים ולא מאפשרות לי ללכת יותר מכמה צעדים ועל כן אין זה הפתרון לבעיה...

פניתי אליכן כיוון שרופאת העור אינה זמינה בחודש הקרוב (ורופאים לא מקבלים ללא תור ובקופת חולים יש שיוך לרופא- איני יכולה לפנות לאף רופא אחר!!) ואני מחפשת תחליף למשהו שירגיע את הפטריה/הגירוד כיוון שגם לא הייתי רוצה להגיע במצב כזה לבית החולים ללדת (זה מאוד מציק).

אנסה שוב- משחת פטריון אינה עוזרת, הרוקחת הציעה לי משחת למיסיל אך לא ידעה לומר אם זה מותר בהריון או לא, והמעבדה הטרטולוגית אינה נותנת ייעוץ לגבי משחות, רק לגבי כדורים. האם ידוע לכם על תכשיר רפואי שמותר בהריון ויכול לפתור את הבעיה?

שוב תודה,

יעלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנסה להקפיץ שוב...

יעלי
    07/08/2010

אנא קראו את התגובה השניה שלי- אולי היא תבהיר כמה דברים ותוכלו לתת מענה, להחזיר אותי לרופאת העור אינו פתרון ישים (וגם לא נעליים פתוחות), ורופא הנשים שלי בחו"ל כך שאין לי את מי לשאול...

שוב תודה,

יעלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריות

ד''ר עדי דוידסון
    07/08/2010

אני חוזר שוב ושוב ואומר
    כל המשחות וכל התכשירים המקומיים לפטריות מותרים בהריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו