טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עשיתי בדיקת הריון ביתית בלילה ויצא קו אחד לאחר כמה שעות הסתכלתי שוב על הבדיקה יצא עוד קו מאוד חלש איחור בוסת עדיין אין כי אני צריכה לקבל בעוד מספר ימים אך גם בהריון הראשון היה לי דבר כזה קו אחד ואחר כך עוד אחד חלש רציתי לשאול אם אין הריון לא צריך להיות 2 רק אחד או שיכול להיות שאני לא בהריון ויופיעו 2 קיימנו יחסים יומיים לפני הביוץ ורצית לדעת אם זה כן אפשרי ?חשוב לי לדעת כי אני ובעלי פרודים ואיני רוצה עוד ילד ממנו צריכה לדעת בהקדם תודההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד