הפרדות שליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרדות שליה
    דקלה
    08/08/2010

שלום רב...
    שבוע 20,הריון שלישי לידה שניהה בעקבות הפלה יזומה לפני 7 שנים....
    לפני כחודש התחילו לי דימומים והתכווצויות נאמר לי אז שיש לי שליית פתח ולכן הדימומים.
    השבוע הגעתי למרפאה בעקבות כאבים עזים בצד השמאלי של הבטן,ערכו אולטראסאונד,השלייה עלתה אך גילו המטומה בגודל 30*15 בין צוואר הרחם לשלייה.
    מיד לאחר הבדיקה התחלתי לדמם שוב ממש כמו במחזור....אני נמצאת כרגע בשמירת הריון מזה חודש ימים בשל שליית הפתח....שהייתה
    מה זה אומר המטומה 15*30 ? האם קריש הדם הזה נחשב לגדול? האם אני באמת נמצאת במצב של הפרדות????? אם כן,מה עליי לעשות? להמשיך בשמירה??? ד,א אני אתחיל לקבל השבוע זריקת פרוגסטרון לחיזוק הרחם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרדות שליה

הוספת תגובה

• שיליה.

ד``ר איילון לחמן
    08/08/2010

שלום.
    קריש הדם שתארת אינו גדול ויתכן אף שנפלט עם הדימום שקרה לאחר הבדיקה.אם אינך מדממת הטיפול הוא מנוחה,מעקב צמוד והזריקות שהזכרת.שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרדות שליה,המשך

דקלה
    08/08/2010

בהמשך לשאלתי הקודמת,
    האם אכן מדובר בהפרדות שליה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו