לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידה
    הדר
    12/11/2007

היי , אני בשבוע 37+2 , תאריך המחזור האחרון היה 6/2/07 , עקב האולטרסאונד הראשון (שבוע 5) החליטו לתת תאריך משוחזר 25/2/07
    החל מהאולטרסאונד הבא (שבוע 12) והלאה תמיד נאמר לי שהעובר אינו תואם את גיל ההריון .... על פי האולטרסאונד האחרון שעשיתי לפני כשבוע טענו כי העובר גדול בכ-שבוע וחצי , הרופא אומר שהוא מתייחס לאולטרסאונד הראשון בלבד , לכן תאריך וסת אחרון לא משתנה ונשאר 25/2/07. כל זה יצר עבורי בלבול גדול ,במיוחד בימים אלו...
    מה דעתך ? והאם הרופא צודק?

בנוסף לכך מיום ג' האחרון ,אני סובלתמכאבים חזקים באזור העכוז ואיבר המין (כמו מעין צירי לחץ חזקים) דקירות,תחושה שהתינוק דוחף חזק , תחושה זו מלווה אותי כמעט 24 שע ביממה ומאד קשה לי לתפקד ,ללכת ,לשכב וכ"ו
    עשיתי משבוע שעבר כמעט בכל יום מוניטור , צירים חזקים מגיעים ל100 אך לא מספיק סדירים , אין פתיחה , אין מחיקה עד היום !!
    מה זה אומר? עוד כמה זמן כאבים מסוג זה עלולים להימשך?
    האם הצירים הללו לא אמורים להביא למחיקה /פתיחה??
    להמתין ?? ללכת לביה"ח ? יש צורך לעצור את הצירים? לזרז??
    אשמח מאד לתגובתכם בשביל להבין מה קורה פה ....

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידה

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר בני שכטר
    12/11/2007

שלום לך!
    1. תאורן ההיריון נקבע ע"י התאמת התאירך של המחזור האחרון לעומת האולטרה-סאונד בשליש הראשון להיריון. מכיוון שאין בידי את הניירת קשה לי להתייחס ספציפית למקרה שלך. תצטרכי לסמוך על הרופא שלך.
    2ץ ב\הלחץ והצירים אפשריים. אין צורך לעצור אותם או להאיץ אותם. אני מקווה שלא תאלצי לסבול זמן רב מידי ושתכנסי ללידה בקרוב.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו