מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הערכת משקל עובר שבוע 32לימור10/08/2010
שלום רב!
אני בת 28, הריון ראשון שבוע 32.אתמול ביצעתי הערכת משקל ולהלן התוצאות:
תאריך וסת אחרון: 27/12/2009
הערכת גיל ומשקל עובר:
קוטר דו קודקודי (BPD)- 88 מ"מ מתאים ל- (0) 36 שב'
היקף ראש HC - 317 מ"מ מתאים ל- (0) 35 שב'
היקף בטן 302 מ"מ מתאים ל- (2) 34 שב'
אורך עצם ירך 67 מ"מ מתאים ל- (1) 34
יחס ראש/בטן: 1.04
יחס ירך/בטן: 22
גיל הריון ממוצע לפי us 35 שב'
הערכת משקל עובר: 2441 גר'
הערות: מדדי העובר גדולים בשבועיים עד שלושה מהצפוי לפי הוסת.
מה עושים במצב כזה? הם שאלו אותי לגבי בדיקת העמסת סוכר, ציינתי בפניהם ש50גר' יצאה לא תקינה, משלחתי לעשות 100 גר' והיא יצאה תקינה.
יש לציין שיש לי סימפזיוליזיס (הרחקה של עצמות האגן) ועל כן אני בשמירת הריון כבר כמה חודשים.
כמה העובר עולה עד סוף ההריון? האם עליי לקבל זירוז כדי לא ללדת תינוק גדול מדי? בבקשה תעזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימור
ד''ר גדעון נגר10/08/2010יש לחזור על העמסת סוכר מלאה שוב
יש לחזור על הערכת המשקל בסביבות שבוע 38
במידה ואכן הוא עובר גדול ניתן לעיתים לבצע השראת לידה לפני תום השבוע ה40.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)