שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    aukv
    19/08/2010

שלום!

בת 25 בריאה בד"כ,
    ב3.6 עברתי גרידה בשבוע 10 בגלל עובר בלי דופק,
    15.6 בטא 257
    30.6 בטא 23
    5.7 קבלתי מחזור
    6.7 בטא 12
    13.7 בטא 7
    5.8 בטא 2

כל בדיקות הבטא זה ב IU/L

עדיין לא קבלתי מאז ה5.7 עשיתי אתמול והיום בדיקה עם סטיק, לפי ההוראות שכתוב צריך לחכות 4 דקות ואז לבדוק, אחרי 4 דקות לא היה את הפס שמראה על הריון, אבל על המקל שעשיתי אתמול ראיתי היום בבוקר פס ממש דק,

לקחתי מניעה (מדבקות של אוורה) בערך 4 שנים, ולפני זה המחזור שלי היה ממש לא סדיר, הפסקתי לקחת מניעה חצי שנה לפני שנכנסתי להריון, קיבלתי פעם אחת מחזור אחרי שהורדתי את המדבקה, ואז איפושהו, באמצע נכנסתי להריון, את גיל העובר שיערו לפי האוטראסאונד,

השאלה שלי האם יש מצב של היריון?
    מה אומר חוסר הסדירות במחזור, (מעולם לא בדקתי את זה)?

יש לי בעיה עם בלוטת התריס, מאז ההריון, האנדוקרילוגית המליצה לי לא להכנס להריון עד שזה יסתדר, והרופא נשים שלי, אמר שהוא לא נותן לי מניעה עד שהבטא התאפס,
    כמה זמן אני אצטרך לחכות עד שזה יתאפס?

עוד שאלה, האם נותנים כדורי דיאנה גם לנשים שלא נימצא להם הורמון גברי, אני סובלת מאקנה קלה, ומשיעור יתר (גם לא משהו היסטרי) השאלה אם אני אוכל לבקש מהרופא לקחת דיאנה וזה יפתור לי שלוש דברים במכה???

שאלה אחרונה:אני טסה לטיול של שלושה שבועות, ואני ממש לא רוצה לקבל מחזור שם, יש אולי דרך לעשות שאני אקבל מחזור בימים הקרובים?

מקווה שזה לא מידי ארוך, מצפה לתשובה מהירה

תודה מראש!!!!!!
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• לרחל

ד''ר גדעון נגר
    19/08/2010

ארוך ארוך מידי
    יש לבצע בדיקת דם חוזרת .
    יש לטפל בבעית הבלוטה לפני כניסה להריון
    אין שום בעיה לתת תכשיר לדחית מחזור במידה והבטא קטן מ2.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו