מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל בטן ותנועות עובריתנועה20/08/2010
בוקר אור לכולם
אני בשבוע 29 להריוני הראשון אשר הושג לאחר 3 וחצי שנים. מטבעי הפולני אני חרדה מאוד להריון שלי וכל דבר קטן אשר נראה לי לא תקין אני הולכת ובודקת מייד. שאלותיי הן:1) הבטן שלי היא לא ענקית יחסית אליי ויחסית לאמצע חודש 7 האם זה מצביע על משהו חריג? משקל התינוקת שלי אולי?- למרות שבבדיקת רופא שגרתית לפני 3 ימים ראינו כי משקלה של הקטנה הוא 1.350 ק"ג
2) הילדה שלי היא לא מהפעילות ביותר ברחם כלומר היא זזה ממש מעט יחסית במשך היום וגם הבעיטות הן חלשות ולא מאוד תוקפנית כפי שחברותיי ההריוניות מספרות לי... האם זה מעיד על משהו אח"כ? טונוס שרירם ירוד או אולי התפתחות מוטורית איטית? חיכיתי כ"כ הרבה זמן להרגיש בעיטות בבטן והייתי רוצה להרגיש אותה יותר. חשוב לי לציין שהילדה שלי לא ממש מגיבה למתוק ושכיבה על צד שמאל לא בהכרח מזרזת את תנועותיה
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל
ד``ר איילון לחמן21/08/2010שלום.
אכן את מאד מוטרדת,אבל לשוא כנראה.בגודל הבטן החשוב הוא גודל העובר,ועל פי הבדיקה שעשית למשקל הגודל הוא מעולה.הראות החיצונית היא פונקציה של שרירי הבטן של האשה.ככל שהשרירים חזקים יותר הרחם פחות יבלוט החוצה ויתפתח בתוך הבטן.לגבי הרגשת עוצמת התנועות,זה חסר משמעות לחלוטין ולא משקף כלום ,בעוצמת ההרגשה לגבי בריאות והתפתחות התינוק.החשוב הוא מספר התנועות.
המשך הריון קל ומהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר הרגעת אותי
נועה21/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)