טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני עכשיו בשבוע 35+4, הריון ראשון. עד כה עליתי 7 ק"ג, יש לי מבנה גוף רזה, אבל הרופא אמר שהעלייה במשקל היא בסדר ותקינה. העניין הוא שכבר למעלה מחודש אני לא עולה עוד במשקל. היום שוב נשקלתי, וראיתי שלא רק שלא עליתי, אלא אף ירדתי והמשקל מראה שעליתי עד כה 6.3 ק"ג. אני ממש מודאגת. זה קורה שבחודש מתקדם כמו שלי יורדים במשקל במקום להיות במגמת עלייה במשקל? אני חייבת לציין, שבשבועות האחרונים אין לי ממש תיאבון, יש לי בחילות וטעם רע בפה. אבל אני ממש מכריחה את עצמי לאכול מסודר.
אשמח לכל תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד