אפידורל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפידורל
    גיתית
    22/08/2010

שלום,
    רציתי לדעת איזה חומר בידיוק מזריקים באפידורל? (אני יודעת שאפידורל זה החלל שאליו מזריקים אך מהו החומר שמזריקים?)
    והם יש אפשרות שאפידורל לא ישפיע ולמה?
    אשמח מאוד לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפידורל

הוספת תגובה

• אפידורל

ד''ר עדי דוידסון
    23/08/2010

החומר המוזרק באפידורל הוא אותו החומר (בעיבוד חדש) שמוזרק בכל הרדמה מקומית כמו בטיפולי שיניים. אפידורל למעשה זה סוג של הרדמה מקומית לחוט השדרה.
    אפידורל יכול לא לפעול אם לא מוזרק למקום הנכון או מוזרק למקום הנכון ויש שם משהוא שמונע מהחומר להתפזר ולהגיע לאיכן שצריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפידורל

גיתית
    23/08/2010

היי...
    בהמשך לשאלתי.. יכול להיות שהחומר שמוזרק בזריקת האפידורל הוא פטידין?
    בלידה הזריקו לי אפידורל ובכמויות גדולות אך זה לא השפיע.. רק קצת טישטש הכאבים עדיין הורגשו
    שמעתי את המרדימה אומרת שהיא מזריקה פטידין, ככשאלתי אם זה לא חומר טישטוש היא אמרה שכשמזריקים את זה בחלל האפידורלי הוא מרדים לגמרי. האם זה נכון? האם זה מה שמזריקים בדרך כלל באפידורל?
    בנוסף נאמר לי שהם קיבלו הוראה שהחומר שהוזרק עד לאחרונה לא יוזרק יותר ויש לשנות אותו. וכן מזריקים פטידין.
    אני ממש מבולבלת ומנסה להבין מדוע זה השפיע כטשטוש ולא כהרדמה כמו שרוב הנשים מספרות?
    אשמח מאוד לתשובה ועזרה בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו