מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב (חלבון עוברי)מאיה23/08/2010
הגיעו תוצאות חלבון העוברי ואני די מודאגת הבדיקות סטטיסטיקה האלו פשוט מטריפות.
תוצאות הבדיקות דם נראות על פניו בסדר אבל השקלול לא.
חלבון עוברי 0.76
גונדוטרופין שילייתי 1.62
אסטריול 0.71
הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון 1:964
הסיכון עם שילוב התוצאות 1:406
לאור הנתונים ולזה ששקיפות עורפית + אולטרסאונד יצאו תקינים האם יש מקום לדאגה?
אני בת 28* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם בבקשה זה דחוף
מאיה26/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון עוברי.
ד``ר איילון לחמן26/08/2010שלום.
כדאי להתיעץ עם רופאך.העובדה שהתוצאה המשולבת של גיל ובדיקות היא סיכון כפול מהסיכון בגילך,מחייבת מחשבה בכוון בדיקת מי שפיר.שוב התיעצי עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור שלום חייבת שוב את עזרתך הדחו
מאיה26/08/2010אז אם הלחץ של מה עושים וחששות לא הגיוניות מדוע הבדיקה יצאה ככה למרות שהבדיקות דם יצאו טוב....
הסתכלתי שוב על הניירת שקיבלתי וכתוב תאריך החזרת עוברים 17.5 זאת טעות ההחזרה הייתה ב 13.4 הגיוני שלכן הטעות? תודה רבה
מצרפת שוב את המייל הקודם
הגיעו תוצאות חלבון העוברי ואני די מודאגת הבדיקות סטטיסטיקה האלו פשוט מטריפות.
תוצאות הבדיקות דם נראות על פניו בסדר אבל השקלול לא.
חלבון עוברי 0.76
גונדוטרופין שילייתי 1.62
אסטריול 0.71
הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון 1:964
הסיכון עם שילוב התוצאות 1:406
לאור הנתונים ולזה ששקיפות עורפית + אולטרסאונד יצאו תקינים האם יש מקום לדאגה?
אני בת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
ד``ר איילון לחמן26/08/2010שלום.
אם מדובר בטעות בת חודש בגיל ההריון,יתכן וזה יסביר השוני. שוב התיעצי עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)