CMV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV
    טליה
    24/08/2010

שלום,

אני מנסה להכנס להריון. הביוץ שלי היה לפני כשבוע, ואדע אם הצלחתי או לא בעוד שבוע מהיום.

החל מיום שבת האחרון (כלומר, כשלושה ימים לאחר הביוץ) חשתי בצינון כולל נזלת צהובה וכאב גרון קל. לא היה לי חום. כמו כן, התפתחה פריחה של פצעים אדומים קטנים על הבטן, מותניים וחזה בעיקר.

אני מבינה שפריחה אינה סממן לCMV ואני אכן חושדת שהפריחה היא בעקבות החום ששורר בחוץ והזעה.

עם זאת, אני מאוד מודאגת.

שאלותיי:

1. אם אכן נדבקתי כעת ב CMV והביוץ שלי היה לפני שבוע, האם יש סיכוי, אפילו קטן, שהעובר נדבק?

2. אם אעשה מחר בדיקת דם ל CMV, האם יוכלו לדעת אם נדבקתי בימים האחרונים במחלה? או שזה בלתי אפשרי לדעת מתי חלה ההדבקה?

תודה רבה, מהמודאגת ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV

הוספת תגובה

• לטליה

ד''ר גדעון נגר
    24/08/2010

בדיקת דם תעיד אם היתה הדבקה טריה או הדבקה ישנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. האם אני יכולה לחכות

מירי
    24/08/2010

לשבוע הבא לאחר שאדע אם אני בהריון או לא ואז לעשות בדיקה לCMV או שעדיף לעשות עכשיו?

האם עוד שבוע שבועיים גם יוכלו לדעת מתי הייתה ההדבקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו