שחלות והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות והריון
    ענת
    24/08/2010

אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות הרופאה אמרה לנסות חצי שנה לבד ..רציתי לדעת .. האם יש סיכוי להכנס להריון בדרך הרגילה והטיבעית או שרק עי כדורים וטיפול וחבל על זמן ההמתנה כי הרי אין ביצית בשלה ??
    אציין שאני לא שמנה אפילו רזה מאוד . אין לי ואף פעם לא היו פצעי אקנה לא שעירה והמחזור די סדיר
    מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות והריון

הוספת תגובה

• לנועה

ד''ר גדעון נגר
    24/08/2010

לעיתים קרובות נשים עם שחלות פוליציסטיות נכנסות באופן ספונטני כך שיש הצדקה להמתין מספר חודשים לפני קבלת טפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה מעודד

ענת
    25/08/2010

אני גם עם שחלות פוליציסטיות, מקבלת מחזור אחת לחודשיים, רזה וללא אקנה
    ניסיתי חצי שנה באופן טבעי ולא הצלחתי (לא הצלחתי לקלוע לימי הביוץ) ואז הרופאה שלחה אותי למעקב זקיקים, חיכינו הרבה זמן מסיום המחזור לזקיק אבל בסוף זה קרה, התחיל להתפתח זקיק, אני ובעלי קפצנו על ההזדמנות והצלחנו. בקיצור צריך סבלנות, אני ממש הייתי על קוצים וראיתי כבר טיפולי פוריות ועוד סרטים רעים, צריך לשמור על רוגע ותבקשי מעקב זקיקים כדי שתראי אם יש בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למעודדת

ענת
    25/08/2010

תודה על העידוד .. אני אנסה לא להלחץ ולשכוח " מהסרטים" על טיפולים ..
    בימים האחרונים באמת נכנסתי ללחץ והמחשבה לא עזבה אותי .. יותר נכון ... האכזבה

תודה לך !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות והריון

ענת
    24/08/2010

האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לעזור לגוף לאזן את עצמו כאשר יש אבחון של שחלות פולציסטיות .??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נועה

ענבל
    25/08/2010

אם היה לך מחזור סדיר, לא היית מאובחנת כבעלת שחלות פוליצסטיות. מה שכן, במידה ובדיקת זרע של בעלך יוצאת תקינה ,במידה ותחליטו לעשות, אין שום סיבה בעולם לא להצליח להיקלט גם אם בפועל זה לוקח קצת יותר זמן. את יכולה לנסות לאתר ביוץ באמצעות ערכת ביוץ, אבל מניסיון זה בזבוז כספי משווע, וכדאי פשוט לקיים יחסים יום כן יום לא על מנת להגדיל את הסיכוי להרות.

שיהיה לך המון בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה

אילנה
    25/08/2010

היי נועה
    גם אני בעלת שחלות פוליצסטיות. גם אנחנו ניסינו מספר חודשים באופן טבעי, בדיקות הביוץ הן בזבוז זמן וכסף, גם מעקבי הזקיקים היו מיגעים מאוד. לבסוף נכנענו והתחלתי לקחת הורמונים.
    מנסיון אישי, חבל לחכות ולנסות... זה ממש מיאש, אני הגעתי למצבים של יאוש ובכי...
    בטיפול ראשון של הורמונים ניקלטתי להריון.
    אני נושאת ברחמי שתי תאומות מדהימות (כן, זה אחד ה"סיכונים" של הורמונים- בעיני זו מתנה)

יש דרך לנסות לאזן את ההורמונים באופן טבעי בגוף- דיקור סיני ותזונה מתאימה. גם את זה ניסינו כמעט שנה, הדיקור עשה לי טוב ואני ממשיכה איתו גם בהריון, אבל הוא לא פותר את תסמיני הפוליצסטיות

המון הצלחה
    מור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למור

ענת
    25/08/2010

ואוו ................. איזה כייף לשמוע את זה ... בלי להכיר אותך אני ממש שמחה ...
    גרמת לי לחייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו