מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בעניין גודל הבטןמיכל25/08/2010
אני בהריון ראשון - שבוע 16
אני מודדת את הבטן בעזרת סרט מדידה אבל לא כל כך מבחינה בשינוי
אני בודקת אחת לשבוע והשוני - אם קיים הוא של ס"מ לפה או לשם...
אני אציין שאני דיי רזה - לפני ההריון שקלתי 51.5 והיום אני שוקלת 52.8 - כך שגם לא עליתי הרבה...(בינתיים) ובקושי רואים שאני בהריון - אלא אם אני לובשת צמוד צמוד וגם אז בקושי...
אני מרגישה לאורך היום מידי פעם מעין כאבים שמרגישים כמו כאבי מחזור קלים - והרופא אמר שזה בגלל שהבטן גדלה ונמתחת, אולם בפועל אני בקושי מבחינה בשינוי, לכן רציתי לדעת מהו בערך קצת הגדילה של הבטן במצב תקין, ובנוסף - האם זה סביר שבשבוע 16 עדיין לא יראו באופן וודאי את ההריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ונזכרתי בעוד שאלה..........
מיכל25/08/2010האם יש הסבר לכך שבערב הבטן גדולה ובולטת יותר מביום???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקש תשובתכם...
מעין27/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא ענו - שואלת שוב....
מיכל29/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל.
ד``ר איילון לחמן29/08/2010שלום.
מדידות גודל הבטן בסמ ,היו מבוצעות לפני ימי העל קול.מאז קיום בדיקות העל -קול המודדות התפתחות העובר וגודלו,אין משמעות מיוחדת לבדיקת היקף הבטן שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)