שאלה בעניין גודל הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בעניין גודל הבטן
    מיכל
    25/08/2010

אני בהריון ראשון - שבוע 16
    אני מודדת את הבטן בעזרת סרט מדידה אבל לא כל כך מבחינה בשינוי
    אני בודקת אחת לשבוע והשוני - אם קיים הוא של ס"מ לפה או לשם...
    אני אציין שאני דיי רזה - לפני ההריון שקלתי 51.5 והיום אני שוקלת 52.8 - כך שגם לא עליתי הרבה...(בינתיים) ובקושי רואים שאני בהריון - אלא אם אני לובשת צמוד צמוד וגם אז בקושי...
    אני מרגישה לאורך היום מידי פעם מעין כאבים שמרגישים כמו כאבי מחזור קלים - והרופא אמר שזה בגלל שהבטן גדלה ונמתחת, אולם בפועל אני בקושי מבחינה בשינוי, לכן רציתי לדעת מהו בערך קצת הגדילה של הבטן במצב תקין, ובנוסף - האם זה סביר שבשבוע 16 עדיין לא יראו באופן וודאי את ההריון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בעניין גודל הבטן

הוספת תגובה

• ונזכרתי בעוד שאלה..........

מיכל
    25/08/2010

האם יש הסבר לכך שבערב הבטן גדולה ובולטת יותר מביום???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקש תשובתכם...

מעין
    27/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין לא ענו - שואלת שוב....

מיכל
    29/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל.

ד``ר איילון לחמן
    29/08/2010

שלום.
    מדידות גודל הבטן בסמ ,היו מבוצעות לפני ימי העל קול.מאז קיום בדיקות העל -קול המודדות התפתחות העובר וגודלו,אין משמעות מיוחדת לבדיקת היקף הבטן שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו