מחזור מוזר מזה 3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מוזר מזה 3 חודשים
    מודאגת
    28/08/2010

שלום,

מזה 3 חודשים יש לי מחזור קצת שונה ממה שהייתי רגילה.

כ - 5 ימים לפני הופעת הדימום החזק יש לי הפרשות חומות, או הפרשות אדומות . ההפרשות מעטות, ביום אולי אני צריכה להחליף תחשובת פעם אחת וגם זה בקושי (סליחה על התיאור). ורק אז מגיע הדימום שנמשך מספר ימים , אולי שלושה. לא זוכרת בדיוק.
    יוצא כי יש לי מחזור כשבוע וחצי בחודש.
    יש לציין כי תמיד היו לי לפני המחזור הפרשות חמות כיומיים עד שלושה לפני הופעת המחזור וכך גם בסיום המחזור. אבל הפעם המחזור נמשך יותר מידיי זמן.
    אני לא יודעת באם יש קשר, ואודה לדעתכם, לפני כ - 4 חודשים אובחנתי שאני סובלת מוגינסמוס. אז התחלתי להשתמש במרחיבים. ומאז סמתי לב כי המחזור השתנה (כפי שאמרתי כבר 3 חודשים).
    האם יכול להיות קשר בין הדברים? האם יש סיבה לדאגה או לבדיקה מול גינקולוג? או שזה טבעי מחזור ממושך?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מוזר מזה 3 חודשים

הוספת תגובה

• מקפיצה ומבקשת מענה, אני ממש מודאגת

ויקה
    29/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור.

ד``ר איילון לחמן
    29/08/2010

שלום.
    אין קשר למרחיבים ולדימום.כן,את זקוקה לבדיקת גינקולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרט חשוב (ניראה לי) ששכחתי לציין

ויקה
    30/08/2010

אני לא יודעת אם יש קשר, אבל אני לא השתמשתי במרחיבים שהרופא נתן בגלל שנגעלתי מעצם הידיעה שעשו בהם שימוש קודם. לכן מצאתי פתרון "יצרתי", והשתמשתי במלפפונים בכל מיני גדלים.
    אומנם שטפתי אותם לפני השימוש, אבל אני פוחדת שאולי הם עשו לי זיהום? זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

ויקה
    30/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו