מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור מוזר מזה 3 חודשיםמודאגת28/08/2010
שלום,
מזה 3 חודשים יש לי מחזור קצת שונה ממה שהייתי רגילה.
כ - 5 ימים לפני הופעת הדימום החזק יש לי הפרשות חומות, או הפרשות אדומות . ההפרשות מעטות, ביום אולי אני צריכה להחליף תחשובת פעם אחת וגם זה בקושי (סליחה על התיאור). ורק אז מגיע הדימום שנמשך מספר ימים , אולי שלושה. לא זוכרת בדיוק.
יוצא כי יש לי מחזור כשבוע וחצי בחודש.
יש לציין כי תמיד היו לי לפני המחזור הפרשות חמות כיומיים עד שלושה לפני הופעת המחזור וכך גם בסיום המחזור. אבל הפעם המחזור נמשך יותר מידיי זמן.
אני לא יודעת באם יש קשר, ואודה לדעתכם, לפני כ - 4 חודשים אובחנתי שאני סובלת מוגינסמוס. אז התחלתי להשתמש במרחיבים. ומאז סמתי לב כי המחזור השתנה (כפי שאמרתי כבר 3 חודשים).
האם יכול להיות קשר בין הדברים? האם יש סיבה לדאגה או לבדיקה מול גינקולוג? או שזה טבעי מחזור ממושך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה ומבקשת מענה, אני ממש מודאגת
ויקה29/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור.
ד``ר איילון לחמן29/08/2010שלום.
אין קשר למרחיבים ולדימום.כן,את זקוקה לבדיקת גינקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרט חשוב (ניראה לי) ששכחתי לציין
ויקה30/08/2010אני לא יודעת אם יש קשר, אבל אני לא השתמשתי במרחיבים שהרופא נתן בגלל שנגעלתי מעצם הידיעה שעשו בהם שימוש קודם. לכן מצאתי פתרון "יצרתי", והשתמשתי במלפפונים בכל מיני גדלים.
אומנם שטפתי אותם לפני השימוש, אבל אני פוחדת שאולי הם עשו לי זיהום? זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ויקה30/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)