כדור לקבלת מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור לקבלת מחזור
    אלה
    29/08/2010

שלום,
    בעלי ואני מנסים חצי שנה להכנס להריון, באמצע פברואר הפסקתי גלולות לאחר נטילה של 7 שנים.
    מהר מאוד המחזור הסתדר לי ועמד על טווח של 28-30 יום (בדר"כ 29). החודש יש לי איחור כבר של 12 יום - בדיקה ביתית היתה שלילית (לאחר איחור של 5 ימים) ובטא היה שלילי לאחר 8 ימים (היה 0)
    ביום שישי הייתי אצל רופא שנתן לי כדור לקבלת מחזור (כמובן גם הפנייה לבדיקות דם להורמונים ואולטראסאונד) ואמר שאם עד היום לא אקבל שאתחיל לקחת את הכדורים ותוך 5 ימים אקבל מחזור.
    שאלתי היא כזו - אולי אני עדיין מנסה להיות אופטימית אבל... האם יש סיכוי כל שהוא שעדיין יש הריון?... אני לא רוצה לקחת את הכדור שיגרום לי לקבל מחזור במידה ויש סיכוי להריון (למרות שבטא 0 לא משאיר הרבה מקום לתקווה).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור לקבלת מחזור

הוספת תגובה

• .

אלה
    30/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלה

ד''ר גדעון נגר
    30/08/2010

לא תקבלי מחזור בעקבות הכדורים אם את בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתשובתך

אלה
    30/08/2010

קודם כול תודה, תשובתך מרגיעה.
    האם יש סיכוי שיהיה הריון למרות שבטא יצא 0?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו