טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום כיצד ניתן לדעת אם ישנה התקצרות צוואר הרחם או פתיחת קשר צווארי ללא בדיקה גניקולוגית. הרופא המטפל החליט לא לבצע בדיקה ידנית או אולטרסאונד גניקולוגי, רק בטני. "עדיף להתעסק שם כמה שפחות, לא לקחת סיכונים"
האם באמצעות אולטרסאונד ביטני בלבד ניתן לצפות בצוואר הרחם ובתפר הצווארי? האם אולטרסאונד רגיל מספיק או שזה חייב להיות אולטרסאונד תלת מימד? מה עושים במקרה של התקצרות? מנוחה מספיקה או שיש תרופות שיכולות להועיל?
תודה מור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר