דימום והריון חוץ רחמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום והריון חוץ רחמי
    שירי
    01/09/2010

שלום רב!
    אני זקוקה בדחיפות לייעוץ מכם.
    המחזור האחרון שלי היה ב- 30/7/10. הייתי אמורה לקבל מחזור החודש לכל המאוחר ב- 28/8/10, היות והמחזור שלי סדיר מאוד. במהלך החודש חשתי שינוי בחוש הריח שלי, בחילות וגודש בשדיים. בדיוק התופעות שהיו לי בהריון הראשון. הייתי בטוחה שאני בהריון והמתנתי לאיחור בשביל לעשות בדיקה, עשיתי אותה ב- 29/8 אך הבדיקה יצאה שלילית. עם זאת התופעות המשיכו. אתמול החל אצלי דימום חזק מאוד ומלווה בכאבים חזקים ולא אופייניים לי אפילו בימים הראשונים של המחזור. שמעתי פעם, שכאשר יש הריון חוץ רחמי, הבדיקה הביתית לא מגלה הריון ולעיתים יש גם דימום דמוי מחזור. האם זה נכון וייתכן? האם ייתכן שהיתה לי הפלה טבעית? רופא הנשים שלי יכול לקבל אותי רק אחרי החג ואני מאוד מודאגת. האם המצב הזה מצריך פנייה למיון?
    אנה ענו לי בהקדם!
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום והריון חוץ רחמי

הוספת תגובה

• מניסיון מר

שרון
    01/09/2010

אצלי את ההריון החוץ רחמי זיהתה הבדיקה הביתית. ואישרה גם בטא גבוהה אבל היו כאבים פשוט בלתי נסבלים ללא דימום (אבל יכול להיות אצל אחרות).
    אם את לא בטוחה פשוט תעשי בדיקת דם......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינה

ד''ר גדעון נגר
    02/09/2010

יש לבצע בדיקת דם להריון
    כל רופא יכול להפנותךלבדיקה.
    בהתאם לתוצאת הבדיקה ניתן לקבל ייעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו