מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום והריון חוץ רחמישירי01/09/2010
שלום רב!
אני זקוקה בדחיפות לייעוץ מכם.
המחזור האחרון שלי היה ב- 30/7/10. הייתי אמורה לקבל מחזור החודש לכל המאוחר ב- 28/8/10, היות והמחזור שלי סדיר מאוד. במהלך החודש חשתי שינוי בחוש הריח שלי, בחילות וגודש בשדיים. בדיוק התופעות שהיו לי בהריון הראשון. הייתי בטוחה שאני בהריון והמתנתי לאיחור בשביל לעשות בדיקה, עשיתי אותה ב- 29/8 אך הבדיקה יצאה שלילית. עם זאת התופעות המשיכו. אתמול החל אצלי דימום חזק מאוד ומלווה בכאבים חזקים ולא אופייניים לי אפילו בימים הראשונים של המחזור. שמעתי פעם, שכאשר יש הריון חוץ רחמי, הבדיקה הביתית לא מגלה הריון ולעיתים יש גם דימום דמוי מחזור. האם זה נכון וייתכן? האם ייתכן שהיתה לי הפלה טבעית? רופא הנשים שלי יכול לקבל אותי רק אחרי החג ואני מאוד מודאגת. האם המצב הזה מצריך פנייה למיון?
אנה ענו לי בהקדם!
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון מר
שרון01/09/2010אצלי את ההריון החוץ רחמי זיהתה הבדיקה הביתית. ואישרה גם בטא גבוהה אבל היו כאבים פשוט בלתי נסבלים ללא דימום (אבל יכול להיות אצל אחרות).
אם את לא בטוחה פשוט תעשי בדיקת דם......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינה
ד''ר גדעון נגר02/09/2010יש לבצע בדיקת דם להריון
כל רופא יכול להפנותךלבדיקה.
בהתאם לתוצאת הבדיקה ניתן לקבל ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)