מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה דחוף!!נועה02/09/2010
אני בהריון שבוע 9+ אתמול היה לי קצת דימום הלכתי לרופא נשים שלי שאמר לי שזה כנראה בגלל קיום יחסי מין ב 24 שעות האחרונות עשה לי אולטרא סאונד ברוך השם ראה דופק ואמר שהכל בסדר.
בלילה התחיל לי דימומים יותר חזקים עם הפרשות חומות כהות הרופא שלי לא מקלהיום יש טעם ללכת למוקד?????? צריכה תשובה דחופה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון אישי
מיכל02/09/2010היי נועה
בוקר טוב
איני רופאה אבל אני יכולה לספר לך מהניסיון שלי, שגם לי היו דימומים והפרשות חומות שהחלו בשבוע 9 ופסקו בשבוע 12 לערך. בכל פעם שזה קרה רצתי לרופא (אני מטופלת בפרטי) כדי שיבדוק שהכל תקין ושיש דופק
הרופא הסביר לי שאין סיבה מוסברת לדימומים הללו, לעיתים הם אכן נובעים מצוואר הרחם ואינם קשורים להריון - כי כל העניין שם נהייה רגיש יותר, כך גם בקיום יחסים וכך לעיתים גם בבדיקה וגינאלית של צוואר הרחם.
בזמנו הרופא שלי המליץ לי לנוח, לשתות המון מיים ולנסות להרגע כי אין כל כך מה לעשות במצב הזה...
הרופא שלי היה זמין עבורי 24 שע', וכמו שכבר אמרתי לך - אני הלכתי אליו שוב ושוב רק בשביל השקט הנפשי....
אם את לא שקטה את יכולה ללכת להבדק - אחרי הכל זה בטח לא יזיק, ואולי ירגיע מעט את הדאגות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין המון תודה על תשובתך!!
נועה02/09/2010שיהייה לך יום טוב!! ושוב תודה אני אגש למוקד נשים מקווה לטוב בעזרת השם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה שעזרתי...
מיכל02/09/2010אני בטוחה שימצאו שהכל תקין
מחזיקה לך אצבעות
את מוזמנת לעדכן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשורות טובות תודה לאל
נועה02/09/2010חזרתי מאולטרא סאונד ראו שהכל תקין מתאים לשבוע 10 +4 ימים מקווה שיפסיק הדימום לגמרי בעזרת השם!! עזרת לי מאוד תודה שיהייה הריון קל ועובר בריא לכולנו :)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי!!!!
מיכל02/09/2010מהפה שלך לאלוהים
רק בשורות טובות
העיקר שהכל נמצא תקין
ובינתיים אני ממליצה לך להמנע כמה ימים מכל פעילות מיותרת, כולל סקס, תנוחי הרבה ותשתי - זה חשוב מאד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)