גודש בשדיים לאחר הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודש בשדיים לאחר הפלה
    תרצה
    19/04/2007

אני 4 ימים לאחר לידה מוקדמת (שבוע 21)וגרידה. הומלץ לי על לבישת חזיה לוחצת ל 48 שעות לאחר הלידה כדי למנוע הווצרות חלב. היום התעוררתי בבוקר עם שדיים קשים וכואבים. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודש בשדיים לאחר הפלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    19/04/2007

שלום לך, ואני מצטער לשמוע על שעבר עליך.
    להמשיך עם חזיה לוחצת ולפי תרופות "הסבתא" שבהחלט עוזרות (לפי אשתי לפחות...) ניתן לשים עלי כרוב מהמקרר על השדיים (כ-20 דקות כל עלה ואז להחליף) וזה יכול להקל על הגודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

ג'ניס זאוסמר
    19/04/2007

תרצה,
    מצתערת גם על מה שעברת.
    אני ממליצה ,בנוסף, קומפרסים קרים - קרח כתוש בשקית, שקית של אפונה קפואה על השדיים או שקית ג'ל שקונים ומקפיאים. אפשר לעשות קומפרס כזה כמה שאת רוצה - בדרך כלל מקל מאוד. נגד כאב תקחי נורופן על פי המלצת היצרן. אפשר גם לשתות תה מרווה כמה פעמים ביום - השפעה טובה להפחטת חלב. יעבור לך תוך כמה ימים .
    תרגישי טוב ותשמרי על עצמך
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו