מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןורד06/09/2010
אני מנסה להיכנס להריון שני, לפני 3 חודשים הפסקתי גלולות, במשך החודשיים הראשונים וסת כל 29 יום, ביוץ זוהה פעם אחת ביום ה-17 ולא בדקתי שוב. בכל החודשים קיום יחסים יום כן יום לא מהיום ה-12 למשך שבועיים. החודש קיימנו פעם אחרונה ביום ה-23, היום היום ה-33 עדין לא קיבלתי ובדיקת הריון ביתית מראה שלילי.
מחזורים סדירים מאז ומתמיד, אם / בלי גלולות.
מדוע זה קורה? האם יש אפשרות שעדיין אי אשפר לגלות הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה (-:
ורד06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו תופעה שכיחה
ד''ר עדי דוידסון06/09/2010כאשר מלחיצים את המערכת ורוצים להרות בכוח אז הביוץ והמחזור נעלמים
הפתרון הוא לשחרר מעט, להפסיק לעקוב, לקיים יחסים רק ספונטנית וההריון יבוא במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד''ר עדי דוידסון
שירי06/09/2010אני קוראת הרבה בפורום על כך שאתה כותב שיש להירגע... אתה צודק, אבל הלוואי וזה היה כ"כ פשוט. הרצון והלחץ להרות הוא גדול, והרי אנחנו לא באמת מקיימים יחסי מין יום כן יום לא במצב רגיל (כשלא רוצים הריון). החישובים ה"מתמטיים" בלתי נמנעים בלי לשים לב סופרים ימים, בודקים ביוץ וכו'. אני מאוד רוצה להירגע ואני בטוחה שכל הבנות ה"לחוצות" היו רוצות... לא תמיד זה נשלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את הכתבות, כ"כ נכון - תודה (:
ורד07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד-מניסיון
שירי07/09/2010מניסיון אני יכולה להגיד לך, שאצלי ההריון נקלט בחודש הראשון בו הפסקתי להילחץ ולספור ימים אחרי 5 חודשי ניסיונות ולחץ, כשכבר הינו בטוחים שמשהו לא בסדר. הרופא שלי הסביר לי, שהורמוני הסטרס מונעים את ההיקלטות, כיוון שהגוף אוטומטית חושב שמשהו לא בסדר ואם כך, אז זה לא הזמן להרות.
שיהיה לך המון בהצלחה ואני בטוחה שתצליחי. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)