חגים ושמירת הריון- דחוף מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חגים ושמירת הריון- דחוף מאוד
    אורטל משגב
    07/09/2010

אני בשבוע 34+6 לפני שבוע היית ייומיים בבית החולים בעקבות צירים מוקדמים אתמול הרופאה אמרה לי להמשיך למנוחה בבית כלןמר לא להתאמץ לא ללכת לעבודה אלא לנוח הרבה. רציתי לדעת אם מותר לי לצאת מהבית לתפילת ראש השנה. אנחנו אצל חמותי הם בקומת קרקע ואני לא יודעת אם צריך לטפס במדרגות לבית כנסת. אז שאלה ראשונה אם מותר לצאת לבית כנסת .

שאלה שניה אני בחורה דתיה שצמה תמיד ביום כיפור. לפי ההלכה מי שלא צמה ביום כיפור בעקבות הריון משתמשת בכף מדידה וכל 10 דקות אוכלת משהו קטן. הרופאה לפני ההתאשפזות אמרה לי שבכל מקרה עליי לשתות הרבה מים אך לא שאלתי אותה לפי המקרה החדש. שאלתי היא: האם בעקבות המצב הקיים ושמירת הריון האם מספיק ללכת לפי מנות קטנות או אני צריכה לטובת העובר לאכול בכמויות יותר גדולות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאורטל

ד''ר גדעון נגר
    07/09/2010

מותר לצאת לבית הכנסת אך לא להתרוצץ
    יש חשיבות לשתיה פחות למזון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אורטל משגב
    07/09/2010

השאלה היא אם עליה במדרגות לא נחשבת התרוצצות .הרי שמירת הריון אומרת לנוח בבית לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אורטל משגב
    07/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה לענות לי על השאלה

אורטל משגב
    07/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו