מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת ומאוכזבתחן11/09/2010
שלום
אני היום באיחור של 5 ימים עשיתי 4 בדיקות שתן ביתיותלגילוי הריון התוצאה היתה חיובית.
בגלל הריון מחוץ לרחם לפני 7 חודשים הלכתי לבית חולים ועשו לי בדיקת דם שייצא בטא 79
ואולטראסאונד שלילי ז"א שלא ראו כלום .
הרופא אמר שכנראה הפלה טבעית של הגוף אבל אין לי שום דימום נורא מוזר
השאלה שלי אם כל זה הגיוני והאם הבטא יכולה לעלות ולהעיד בסופו של דבר על הריון או שאין סיכוי
תודה רבה תשובה מהירה תתקבל בברכה
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל פתוח
ד''ר עדי דוידסון11/09/2010בשלב זה כל האפשרויות פתוחות: הריון תקין/חוץ רחמי/ הפלה ועוד..
בגלל אירועי העבר מיהרת להיבדק אך לא היה בכך תועלת כי לא ניתן להגיע לניבוי לפני הזמן והממצאים רק מבלבלים במקרה הטוב...
אז כמו שכתבתי כאן רבות: המכשיר הרפואי הטוב ביותר הוא ה "זמן" וימים יגידו..
אז כמה ימים לחכות בין בדיקה לבדיקה זה כבר תלוי ברופא שלך והעיקר לא למהר לפעול מוקדם מידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חן12/09/2010עזרת לי מאוד והלוואי וימים יגידו וזה יהיה חיובי
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תוצאות
חן13/09/2010היי ד"ר עדי
היום אחרי 3 ימים עשיתי שוב בדיקת דם ויצא בטא 350.0 מה זה אומר
בבקשה תעזור לי אני ממש מבולבלת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רופאה
שילו14/09/2010אבל נראה שזה בסדר, זה אמור להכפיל את עצמו כל יומיים..
בהצלחה! תעדכני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)