לידי קומפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידי קומפ
    תמי
    11/09/2010

שלום רב
    אני מעוניינת להפסיק לקחת גלולות ואני רוצה דרך טבעית יותר למניעת הריון. שמעתי על מכשיר לידי קומפ ורציתי לדעת אם מישהי ניסתה או שמעה, ואולי מישהו יודע משהו על המכשיר, עד כמה הוא אמין.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידי קומפ

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה

ד''ר עדי דוידסון
    11/09/2010

פרט לגלולות והתקן תוך רחמי כל שאר אמצעי המניעה הן ביעילות פחותה בהרבה .
    כך שאת לוקחת סיכון לכניסה להריון ובנוסף לא בטוח אם זה כל כך נוח להסתובב כל החודש ולחפש ימים בטוחים ליחסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליידי קומפ

אלמונית
    19/09/2010

הי תמי
    אני חקרתי הרבה אודות המכשיר הזה.
    קניתי אותו לפני כחודש אז אני די חדשה בעניין. לוקח לו זמן ללמוד את עליות חום הגוף. (ביינתיים הוא עוד לא נתן לי אורות ירוקים) בעקרון המכשיר עובד על בסיס שיטת חום השחר, אני בטעמים בריאותיים משתמשת בה. על השיטה את יכולה למצוא מידע רב ברשת. מבחינת השיטה ברגע שמזהים את יום הביוץ הרי אין חשש לגבי כניסה להריון לאחר מועד זה. הבעיה היא מה עושים לפני הביוץ. בשל כך קניתי את המכשיר. בכל אופן את יכולה להכנס לפורומים באנגלית ושם יש המון מידע על הליידי קומפ מנשים שמשתמשות בזה כבר הרבה שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו